Sjuksköterska till Högspecialiserad Smärtrehabilitering, Huddinge sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en regionsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhusområde.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

Teamarbete är kärnan i vår verksamhet. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår enhet på Huddinge sjukhus.

Arbetsbeskrivning

I rollen som sjuksköterska kommer du arbeta i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, kurator, psykolog och administratör/samordnare. Du kommer att arbeta med dina patienter på individ- och gruppnivå i en kreativ organisation med kompetenta kollegor.

I Huddinge erbjuder vi rehabilitering för patienter från söderort samt för patienter i behov av språktolk.

Ditt ansvar är en första omvårdnadsbedömning av våra patienter, rådgivning, medicinska uppföljningar och motiverande samtal. Sjuksköterskan i teamet har huvudansvar för hälsofrämjande interventioner.

Du har din placering i teamet på Huddinge, men bedömningar av patienter på enheten i Danderyd sker kontinuerligt. Dessa bedömningar görs huvudsakligen digitalt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet.

Meriterande är tidigare arbete med patienter med smärtproblematik och dokumenterad
erfarenhet av teamarbete. Om du har erfarenhet av att arbeta med patienter med behov av språktolk är detta ytterligare en merit.

Vi ser även gärna att du har intresse för utvärderingsarbete och forskning.

Intresse av administrativt arbete är också en förutsättning för att trivas då du tätt samarbetar med teamets administratör/samordnare.

Personliga egenskaper

Värdefulla personliga egenskaper är struktur, flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga. Vidare är du är en trygg person som för utvecklingsarbetet i yrkesgruppen framåt i vår verksamhet. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Vikariat kurator Högspecialiserad smärtrehab Huddinge

Ortopedkliniken

Sommarvikariat Arbetsterapeut, Paramedicinska sektionen Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast avd 80/84 Rehabmedicin Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Arbetsterapeut till Danderydsgeriatriken på Danderyds Sjukhus

Danderydsgeriatriken

Arbetsterapeut/Arbetsterapeutassistent/Rehabassistent - vikariat i sommar

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Kurator till rehabteamet för grava hjärnskador, Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till område hjärta, Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet