Sjuksköterska till IMA, Danderyds Sjukhus

Är du intresserad av avancerad akutsjukvård? Vill du utvecklas i en bred och omväxlande vårdmiljö? Sök då till oss på IMA!

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig:

  • En närvarande och engagerad chef.
  • En bra balans mellan arbete och privatliv.
  • En tydlig/meningsfull arbetsroll där du får utnyttja din kunskap, färdighet och kompetens.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling och att växa i din profession.
  • Vi erbjuder b la friskvårdbidrag på 5000 kr/år, sign-on bonus och ytterligare fördelaktiga förmåner. Läs mer om våra förmåner här (länk till Dina förmåner - Danderyds sjukhus)

Vi kan erbjuda dag/kväll-tjänst, treskift eller nattjänst. Arbetar du natt är veckoarbetstiden 32:20. Vid treskift kan veckoarbetstiden förkortas ner till 34:20 beroende på hur mycket nätter du arbetar. På natten har du alltid dubbelt natt-OB.

Som sjuksköterska på IMA arbetar du med vård som gör skillnad för patienten. Vi har hög bemanning av läkare, sjuksköterska och undersköterska dygnet runt. Patienterna som kommer till oss har ofta ett stor övervakningsbehov både visuellt och maskinellt och det är vanligt att de sviktar i ett eller flera organ. Vi arbetar med NIV, non invasiv ventilation, artärnål, centrala infarter mm. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men kan även komma från andra delar av sjukhuset. Vi har 9 vårdplatser och vården kan vara allt ifrån ett par timmar till 2 dygn.

Redan nu har vi påbörjat vår resa till en ny vårdbyggnad som beräknas vara klar för inflyttning 2025 där vi kommer utöka till 12 vårdplatser.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär avancerad medicinsk behandling och omvårdnad. Du arbetar i team med en undersköterska och ni har hela tiden en mycket tät dialog med våra specialistläkare som är närvarande dygnet runt. Tillsammans identifierar ni och behandlar svåra kritiska sjukdomstillstånd.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård, gärna från IMA, akutmottagning, IVA eller AVA.

Meriterade är om du är Specialistsjuksköterska inom för verksamheten relevant område.

Personliga egenskaper

Egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet och viljan att utvecklas. Det är en fördel om du redan är trygg i din roll som sjuksköterska men att fråga om saker man inte känner till ser vi som en självklarhet för att kunna lära av varandra. Det är viktigt att du vill möta patienter i det akuta skedet och har förmåga att arbeta under den stressen med relevanta prioriteringar. Patienterna möter du med värme och empati. Arbetet innebär mycket samarbete med andra varför det är viktigt att du uppskattar teamarbete.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Därför ska du jobba som sjuksköterska på Hjärtintensivvårdsavdelningen

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska/barnmorska Natt till Gynavdelning 14, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till obesitasmottagning och eftervård

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hudkliniken på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Neurologkliniken

Vill du vara med och forma framtidens neurologi på Danderyds sjukhus?

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Akutgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska dagtjänst på Dialysmottagning Norrtälje, Danderyds sjukhus