Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

På infektionskliniken på Danderyds Sjukhus jobbar ett stabilt team som har skapat en arbetsplats med gemenskap, öppenhet och trygghet. Vill du bli en del av det?

 Vi tillämpar individuell inskolning så att du blir helt trygg i din roll, här finns alltid någon att fråga om hjälp. En funktion är vår kliniskt ledningsansvariga sjuksköterska som stöttar medarbetare i det dagliga arbetet, men rollen är även ett sätt att skapa karriärvägar för den som är mer erfaren.

Vår personal roterar mellan våra vårdavdelningar. Utöver våra tre akutvårdsavdelningar har vi även en infektionsmottagning och en omfattande konsultverksamhet.

– Viss personal roterar inom kliniken, andra mot infektionsmottagningen eller mot andra kliniker inom sjukhuset – jag tror det är en av anledningarna att vi har så bra gemenskap här, säger vårdenhetschef Jenny Siggelin.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka ditt schema och din veckoarbetstid. Du får särskilt avsatt tid för utbildning med lön och tid för förbättringsarbete. Som sjuksköterska på infektionsklinikens vårdavdelningar leder du och fördelar omvårdnadsarbetet. Du har ansvar för 4-6 patienter tillsammans med ditt team som består av läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och kuratorer.

Vi välkomnar många studenter och har en dedikerad grupp som är ansvarig för denna planering. Gruppen, tillsammans med vår kliniska adjunkt (AKA), stöttar även handledare och studenter om det behövs – allt för att skapa en studentvänlig miljö.

Två av våra tre vårdavdelningar är helt nybyggda och vårt patientintag sker dygnet runt, framförallt från akutmottagningen eller andra vårdavdelningar.

Nu hoppas vi hitta dig som passar vår härliga arbetsgrupp. Vi är ett gäng positiva, empatiska, ambitiösa teamspelare som ser möjligheter i allt – och vi hoppas att du är likadan. Hos oss får du ta initiativ, leda en arbetsgrupp och ibland ta hand om studenter. Men framför allt ha koll på läget och prioritera rätt i de akuta vårdsituationerna.

Våra patienter behöver en sjuksköterska som har jobbat inom akutsjukvård minst ett år, vi hoppas att det är du!

Vi behöver

  • CV
  • Personligt brev
  • Övriga bilagor
  • Yrkeslegitimation
  • Kursintyg från utförda utbildningar utöver sjuksköterskeutbildning

Sista ansökningsdatum: Söndagen den 30 juni 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad!

Kvinnosjukvård & Förlossning

Sjuksköterska, natt på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterskor sökes till Danderyds Strokeenhet

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska/Sjuksköterska

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.