Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Är du sjuksköterskestudent och vill slippa studielån? Vi erbjuder lön de två sista månaderna av din utbildning! Hos oss får du en fantastisk arbetsmiljö med hög teamkänsla. Här på avd 76 är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet.

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss på avd 76 har du goda förutsättningar att utvecklas, oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet. Vi ger dig som är nyexaminerad sjuksköterska en bred grund att stå på inför din framtida yrkeskarriär. Som erfaren sjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper. Vill du veta mer om hur det är att jobba på internmedicin? Läs om om avdelning 76 här!

Du erbjuds

  • Möjlighet att rotera inom verksamhetsområdets olika specialiteter såsom infektion, lungmedicin, AVA och IMA.
  • På sikt goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå en handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare.
  • Friskvårdsbidrag 3000 kr/år.
  • Du får studielön under de två sista månaderna av din utbildning. (du förbinder dig genom ett särskilt introduktionsavtal att arbeta inom vår verksamhet under 12 månader efter avslutad utbildning).
  • Nyexaminerad? Du får gå Danderyds sjukhus introduktionsår om du vill.
  • Kvarstannandebonus.
  • ATK-tid enligt arbetstidsavtalet.

Avdelning 76 har 12 vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 18 år och uppåt som har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

Arbetsbeskrivning

Hos oss är arbetet som sjuksköterska omväxlande och utvecklande. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. I ditt dagliga arbete har du stöd av vårdsamordnare, koordinator och farmaceut.

Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården. Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värdesätter liksom vi gott samarbete och bidrar till bra teamkänsla.

Övrigt

Tillsvidare, heltid.
Start enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till hemodialysmottagningen vid Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt/treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Sjuksköterska till ortopeden på Danderyds sjukhus (natt)

HR- och kommunikationsavdelning

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus start HT23

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Kärlprocessen på Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Sjuksköterska till KUA på Danderyds sjukhus