Sjuksköterska till Neurologmottagningen

Mottagningssjuksköterska dagtid med inriktning Parkinson

Arbetsuppgifter

Vi söker en mottagningssjuksköterska till vår grupp som består av 9 sjuksköterskor. Din inriktning är mot Parkinson.
Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjusköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, provtagning, telefonrådgivning och bokningar samt assistera vid lumbalpunktion.
Vi är en växande enhet som går en spännande framtid till mötes. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och upplevelsen är att vi har roligt tillsammans.
Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande

  • erfarenhet av neurologi
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvård
  • utbildning inom neurologi


Personliga egenskaper

Du är drivande som person och ser lösningar på problem. Du är bra på att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant för dig?

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Neurologkliniken

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi?

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtintervention, Danderyds sjukhus AB

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård till avd 5/6

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Urologisjuksköterska, Danderyds sjukhus, Avdelning 65

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till mottagning/slutenvård, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till avdelning 98, Danderyds sjukhus