Sjuksköterska till Reumatologkliniken

Tycker du att det är inspirerande med varierande arbetsuppgifter och är sjuksköterska med flera års erfarenhet från akutsjukvård?

Då ska du ta tillfället att söka till vår klinik, här på Reumatologkliniken ges möjligheter till kompetensutveckling och ett utvecklande arbete. Vi erbjuder ett unikt tillfälle att bli insatt i vår verksamhet under ett sex månaders vikariat.

På Reumatologkliniken bedrivs elektiv vård inom reumatologi med en omfattande öppenvårdsmottagning. På kliniken arbetar vi tvärprofessionellt med utredning, behandling, infusionsbehandling och omvårdnad. Teamen är bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sekreterare, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi strävar efter att arbeta personcentrerat i alla våra processer.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska har du ansvar för omvårdnad, infusionsbehandling, patientundervisning, telefonrådgivning, tidsbokning och injektionsträning. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och uppskatta att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer:

Sjuksköterska med flera års erfarenhet från akutsjukvård. Vana från reumatologisk verksamhet och annat mottagningsarbete är meriterande, men inget krav.

Anställningsform:

Vikariat heltid, 40 t/vecka

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har god kommunikationsförmåga, gillar teamarbete, strävar efter omväxling och utmaningar, är lösningsorienterad och har en naturlig känsla för att se helheten.

Du har ett stort engagemang och vill fortsätta att utvecklas i rollen som erfaren sjuksköterska. Du har ett genuint intresse av att vara med och utveckla hela vår klinik.

 

Övrig information:

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

 

Sista ansökningsdatum: Söndagen den 17 november 2019.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.