Sjuksköterska till Roslagsdialysen i Norrtälje

Roslagsdialysen är en hemodialysmottagning som tillhör Njurmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus AB, som ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. I samband med NKS öppnande har Njurmedicinska kliniken vid Danderyds sjukhus fått ett utökat uppdrag. Vi går därmed en spännande och expansiv tid till mötes. Idag består kliniken av en slutenvårdsavdelning, en mottagning samt hemodialysmottagningar på Danderyds sjukhus, Löwenströmska sjukhuset och Roslagsdialysen i Norrtälje.  
 
Vi kan erbjuda dig hel- eller deltidstjänst med bra arbetstider, våra öppettider är dagtid måndag – lördag. Dialysmottagningen har 14 behandlingsplatser och utför ca 80 behandlingar i veckan. Vi har ett gott samarbetsklimat och mycket goda resultat i patientnöjdhetsenkäter. Det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.
 
Vi är dessutom en miljöcertifierad- ( ISO 14001) och rökfri arbetsplats.
 
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. Roslagsdialysen är belägen i natursköna Campus Roslagen.
 

Arbetsuppgifter

 
Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande arbete med inriktning på omvårdnadsutveckling, kvalitetsarbete och kompetensutveckling. Du erbjuds att arbeta i en arbetsgrupp, som präglas av en bra teamkänsla och hög kompetens. Arbetet är en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter. Vi lägger stort fokus och kraft på patientutbildning och vi förutsätter att det är något du tycker är viktigt och stimulerande. Om du inte har tidigare erfarenhet inom hemodialys erbjuds du en inskolning på 8 veckor med en erfaren handledare. Tjänstgöring dagtid samt helg 38,25 timmar/vecka .
 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Kunskap och intresse för patientens lärande är önskvärt då vi arbetar för att patienten skall ta del av sin behandling efter individuell förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet för dialysmottagning eller njurmedicin, men det är inget krav. Du har intresse för kvalitét och verksamhetsutveckling. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.  
 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en positiv grundinställning och gärna en stor portion humor. Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under annonseringstiden, ansök därför gärna redan idag.

 
 
 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.