Sjuksköterska/natt till akutgeriatrisk avdelning 32 Danderyds sjukhus AB

Brinner du för omvårdnad och önskar en lärorik arbetsplats?

Vårt anställningserbjudande

  • Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, nattetid
  • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med högt i tak. Vi lär av varandra och skrattar mycket tillsammans.
  • Introduktion anpassad efter dig och dina tidigare erfarenheter
  • Friskvårdsbidrag, upp till 3000kr/år
  • Kvarstannandebonus
  • Möjlighet till personalbostad vid fast anställning

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba i team runt den multisjuka och sköra geriatriska patienten och vi kan garantera att arbetet som sjuksköterska hos oss är omväxlande och utvecklande.

Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagning, via husläkare samt från annan vårdavdelning. Du kommer att möta patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd. Du behöver använda din samlade kompetens kring omvårdnad och medicinsk teknik i ditt dagliga arbete.

Du leder omvårdnadsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv där patienten har en given roll. De olika vårdinsatserna avvägs gällande för- och nackdelar för att uppnå och upprätthålla integritet och livskvalitet hos patienten.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ.

Övrigt

Tillsvidareanställning, men även timanställning är möjligt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till hemodialysmottagningen vid Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt/treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Kärlprocessen på Hjärtkliniken

HR- och kommunikationsavdelning

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus start HT23

Ortopedkliniken

Sjuksköterska till ortopeden på Danderyds sjukhus (natt)