Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Vi söker dig sjuksköterska som vill vara med och utveckla vår avdelning när vi ökar från 12 till 14 vårdplatser. Vi söker både dag/kväll, treskift och nattsjuksköterskor.

 
Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker. Vi på avdelning 97 ger dig en tydlig utbildningsplan med en strukturerad introduktion redan från dag ett, där du efter två år kan bli Hjärtsjuksköterska.  
 
Avdelningen har ett pedagogiskt fokus där patient och lärande står i centrum. Är du en engagerad sjuksköterska som aktivt vill bidra till att utveckla din arbetsplats, då är avdelning 97 platsen för dig.  
 
Vi arbetar i team med patientfokuserad handledning vilket innebär att man som handledare har två studenter som är placerade på fasta salar. Vi har studenter från termin 3 och 6.  
 
Avdelning 97 är en kardiologisk vårdavdelning med inriktning mot nydebuterad hjärtsvikt. På avdelningen utförs även ekokardiografi.  
 
Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar ca 90 vårdplatser och har ca 350 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patient processer och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett måtto för vår klinik är att vi visar respekt för varandra genom att ta del av varandras erfarenheter och kunskaper.  
 

Arbetsuppgifter:  

Arbetet innebär fortlöpande observationer och övervakning med hög omvårdnadskvalitet.  
 

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med handledarutbildning och kardiologisk erfarenhet.  
 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Arbetstidsmått 38,20 tim /vecka. Arbetstidsmått för nattjänstgöring 32,20 tim/vecka  
 

Personliga egenskaper:  

Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Det är viktigt att du kan prioritera i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 

Övrig information:

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Sista ansökningsdatum: Söndag den 22 september 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 
 
 
 
 
 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.