Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Vill du vara med och utveckla en nystartad Akutvårdsavdelning?

Akutvårdsavdelningen (AVA) öppnades i februari 2019 som en del av medicinkliniken på Danderyds Sjukhus och är en avdelning för patienter med akuta tillstånd och diagnoser. Under uppstarten har stor del av personalstyrkan bestått av personal som roterar in från andra kliniker. Även fast AVA-personal har varit med från början och nu behövs ännu fler så vi kan öppna upp till full verksamhet och utveckla enheten framåt. 
 
På AVA arbetar vi i vårdteam bestående av en sjuksköterska och en undersköterska. Patienterna kommer snabbt upp från akuten för att starta utredning och behandling och den förväntade vårdtiden är mindre än 36 timmar. Fokus ligger på diagnostik, behandling och övervakning. När patienten bedöms vara stabil väntar en överflyttning till någon av vårdavdelningarna på DSAB. Vanliga sjukdomstillstånd inkluderar infektioner, kramptillstånd, intoxikationer, elektrolytrubbningar, yrsel, GI-blödningar, commotio, lungemboli och andningsinsufficiens.  
 
AVA startades som en del av ett större samarbete mellan akutmottagningen, Intermediärvårdsavdelningen (IMA) samt vårdavdelningarna på Medicin-, Infektions- och Kirurg/Urologkliniken. 
 
Gillar du strukturerat akut omhändertagande, fokus på prestigelöst teamarbete och bedside-utbildning är AVA arbetsplatsen för dig. Är det något speciellt fokusområde som du brinner för så finns stora möjligheter till ett större ansvarstagande då AVA kommer att behöva tillsätta flertalet områdesansvariga framöver.
 

Arbetsuppgifter:

 
Omvårdnad av den akut sjuka patienten. Som sjuksköterska skall du kunna bedöma, prioritera och behandla den akut sjuka patienten samt leda och fördela arbetet.
 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, företrädesvis blandad dag och natt eller ren natt.

Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska. Vi söker främst erfarna sjuksköterskor, önskvärt är med erfarenhet inom akutsjukvård. Även oerfarna sjuksköterskor är välkomna att söka, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
 

Personliga egenskaper:

 
Vi söker dig som är initiativtagande, noggrann, flexibel och trygg i din roll som sjuksköterska och vill vara med att utveckla denna spännande verksamhet med oss. Du ska tycka om förbättringsarbete då detta är en stor del i att starta upp en ny verksamhet. 
 

Här kan du läsa mer om vår nya akutvårdsavdelning: http://www.ds.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Jobba-pa-AVA/

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Nattsjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Hjärt och Fysiologi

Vi söker sjuksköterska till avdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska till hjärtavdelning

Hjärt och Fysiologi

Är du den vi söker? Vi söker efter är dig med erfarenhet av arytmi- och akut hjärtsjukvård.

Medicinkliniken

Mottagningsjuksköterska med inriktining MS

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Smärtcentrum - Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Ortopedi

Sjuksköterska/handledare till Ortopedkliniken, Danderyds sjukhus. Lönetillägg!

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.