Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Sjuksköterskor till Danderyds sjukhus

Är du sjuksköterska med glöd för utveckling, lagarbete och patientfokus? På Danderyds sjukhus får du möjlighet att påverka och göra skillnad på riktigt! Skicka in din spontanansökan redan idag. Vi behöver dig!


Erbjudande och arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Danderyds sjukhus får du vara med och skapa framtidens vård! På Danderyds sjukhus tar vi emot både patienter och medarbetare med trygga, säkra händer. Vi är det lilla, stora akutsjukhuset med en bredd att erbjuda gällande karriärvägar, utveckling och forskning. Vi har exempelvis ett Traineeprogram för nyexaminerade sjuksköterskor där man får möjlighet att utveckla och bredda sin kompetens inom olika verksamheter och det erbjuds handledning och mentorskap under hela programmet.
 

Du erbjuds:

  • Individanpassad introduktion, tex vårt introduktionsprogram för sjuksköterskor
  • Goda karriärmöjligheter med tydliga mål och kompetensstegar
  • Närvarande, engagerade chefer
  • Kompetenta kollegor
  • Härlig gemenskap
  • Möjlighet till forskning
  • Bra personalförmåner och villkor

     

 

Din profil

För framtida uppdrag söker vi dig som är examinerad sjuksköterska. Du har med fördel arbetat inom vården men det är inte ett krav för att skicka in denna spontanansökan. Som person är du en ansvarstagande, nyfiken lagspelare med vilja att utvecklas och bidra till förbättring. Du sätter patienten i centrum, är kommunikativ och positiv. 

 

Övrigt

Detta är en intresseanmälan där syftet är att skapa kontakt mellan dig som framtida kollega och oss som arbetsgivare.

 

Ansökan

Vi söker ofta sjuksköterskor. Vi tar därför tacksamt emot ditt cv och ett personligt brev!

 

Om oss 

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige med ca 4500 anställda. Här bedriver vi universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste sjukdomar. Genom forskning och innovation utökar vi vår kunskap och genom utbildning delar vi med oss av den. Allt för att kunna bidra till god livskvalitet och hälsa. Danderyds sjukhus är det lilla, stora akutsjukhuset där du utvecklar och utvecklas i en föränderlig miljö. Tillsammans tar vi oss an utmaningar och det finns alltid en hjälpsam kollega att fråga. På Danderyds sjukhus har du nära till kommunikationer och fina omgivningar.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.