Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Sommarjobbare till Medicinteknik, Danderyds Sjukhus

Behov av extrapersonal under sommaren 2021. Ingenjörsstudenter med MT-inriktning.

Medicinsk Tekniks uppdrag är att bidra till att sjukhuset kan bedriva god och säker vård. Det gör vi genom att se till att den utrustning som används håller hög kvalitet och är väl underhållen. Det innebär att vi kan garantera patienter och personal en trygg och säker vård. Vår strävan är att genom tillgänglighet och hög kompetens förenkla vardagen för vårdpersonalen. Här arbetar ca 40 ingenjörer och tekniker inom grupperna Elektromedicin, Radiologi, Dialys- och Sterilteknik.


Medicinsk Teknik deltar aktivt i arbetet med att skapa en trygg och säker medicinteknisk miljö för patienter och personal och har som resten av sjukvården ställts inför en extra utmaning i och med den pågående Covid-19 pandemin. För att klara denna utmaning och samtidigt sköta det normala service och underhållsarbetet behöver vi tillfällig förstärkning och söker därför ett antal ingenjörer som vill vara med.


Arbetsuppgifter:


Vi söker dig som vill arbeta med kritiska medicinteknisk utrustningar i en spännande och stimulerande miljö. Du kommer att arbeta i huvudsak med medicinteknisk utrustning (MTU) inom många olika teknikområden och olika verksamheter så som vårdavdelningar, akutmottagning, operation och IVA.

Exemplen på arbetsuppgifter är t ex

  • Ankomstkontroll av ny medicinteknisk utrustning.
  • Medverka vid installation och demontering av medicinteknisk utrustning på avdelning.
  • Genomförande av enklare förebyggande och avhjälpande underhåll.
  • Upprätthålla och uppdatera teknisk dokumentation på medicinteknisk utrustning.

Kvalifikationer:


Du är färdig eller har en pågående ingenjörsutbildning, gärna som högskoleingenjör eller högre med inriktning elektronik/medicinsk teknik eller motsvarande, alternativt ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område.

Behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:


Vi söker dig som är ambitiös, noggrann och som vill arbeta med kritiska utrustningar i en spännande och stimulerande miljö. Du är praktiskt lagd men kan även hantera administrativa uppgifter.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. God kommunikationsförmåga är ett viktigt redskap samt att du är strukturerad, med god ordning och tar initiativ och ansvar inom ditt arbetsområde.

Övrig information:

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden så skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

​Sista ansökningsdatum: Torsdag den 30 april 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.