Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Specialistläkare till Anestesi och IVA Danderyds sjukhus

Norra Stockholms akutsjukhus har mer än 450 000 invånare i sitt upptagningsområde. Anestesi- och intensivvårdskliniken har ca 320 medarbetare varav ett 60-tal är läkare. Vi försörjer många olika anestesienheter, såsom kirurgi, urologi, ortopedi, kvinnosjukvård inkl. mer än 10 000 förlossningar på två förlossningsavdelningar, dagkirurgi, ÖNH, accessenhet samt externa anestesier på hjärtlab och rtg. Vår intensivvårdsavdelning har 8–10 ordinarie vårdplatser.

Vi kommer nu att utvidga vår anestesiverksamhet och behöver därför rekrytera fler specialistläkare. I princip alla våra läkare roterar mellan anestesi och IVA. Utöver anestesi- och intensivvård ingår även i vår verksamhet smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum samt sterilverksamhet.


 

Arbetsbeskrivning


Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom området och få möjlighet att vara placerad på våra olika enheter inom IVA och anestesi. Vi erbjuder en bred, intressant och utvecklande roll på ett av Sveriges största akutsjukhus. Vi är det lilla, stora, sjukhuset och vår arbetsplats präglas av gott samarbete med alla yrkeskategorier, trevlig stämning, omtanke samt att vi alla är personer som verkligen gillar vårt jobb.
 

Kvalifikationer


Vi söker nu två specialistläkare inom anestesi och intensivvård som vill vidareutvecklas inom specialiteten i en kunskapsintensiv, lärande och respektfull miljö. Nyfikenhet, lyhördhet, flexibilitet samt samarbetsförmåga med alla professioner är egenskaper som vi värdesätter högt för tjänsten. I vår verksamhet ingår ett stort akutuppdrag och vi kommer att prioritera sökande som är intresserade av detta samt även att delta i jourarbete. Intresse eller erfarenhet av forskning är meriterande samt barnanestesi, då vi har den patientgruppen på två av våra opererande enheter.
 

Låter detta intressant? Hör gärna av dig för frågor eller sök tjänsten redan idag!
 

Vill du få mer inblick i vår vardag? Följ oss på instagram

@danderyd_aneiva

 

LUS-information

 

Fyll i dina kontaktuppgifter digitalt och skicka in följande bestyrkta handlingar:

- Meritförteckning för läkare

- Legitimationsbevis läkare

- Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen

- Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen

- Ev publikationsförteckning


Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar i ansökan.

Meritförteckning för läkare hittar du på vår hemsida www.ds.se/jobb

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Medicinskt ledningsansvarig läkare till HIA på Hjärtkliniken

Rehabiliteringsmedicin

Underläkare till Smärtrehabiliteringen, Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Kvinnosjukvård & Förlossning

Överläkare/biträdande överläkare till Obstetriska sektionen, Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Specialist-/överläkare till Smärtcentrum

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.