SSK som vill vara med från början i en helt nybyggd akutmottagning

Under hösten 2019 står en helt ny akut- och behandlingsbyggnad klar vid Danderyds sjukhus. Vill du bli en del av vårt team? Ta chansen att vara med från början!

Framtidens Akutklinik på Danderyds sjukhus växer fram!

 
Under hösten 2019 står en helt ny akut- och behandlingsbyggnad klar vid Danderyds sjukhus. Den 26 000 kvadratmeter stora byggnaden dimensioneras för att årligen kunna ta emot upp till 95 000 akuta patienter. I den sju våningar höga byggnaden ryms utöver akutmottagning bland annat avdelningar för operationsavdelning, röntgenavdelning, IVA, hjärtintensiv, intervention och sterilcentral. Dessutom kommer en intermediärvårdsavdelning på sikt att återfinnas i ombyggda lokaler i direkt anslutning till intensivvården. 
 
Akutsjukvård och omvårdnad. Arbetsledning och teamarbete, kommunicera och samarbeta mellan alla kategorier. Logistik, flöden och arbetssätt. Fördela och prioritera, se helheten och ta beslut. Korta möten som ibland blir långa. Möta anhöriga, trösta, ge trygghet. Känna glädje, sorg, adrenalin och lugn. Göra skillnad. Rädda liv!
 
Förberedelsearbete inför flytten till den nya akutvårdsbyggnaden pågår. Vi behöver fler engagerade sjuksköterskor som vill vara med och forma framtidens akutsjukvård. Ta chansen att vara med från början! Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trivs bra att arbeta i team.
 
Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och har kontinuerliga föreläsningar och utbildningsdagar. En kompetensstege har arbetats fram och nyligen implementerats.
 
Tveka inte att kontakta någon av oss chefer på Akutkliniken om du har frågor eller funderingar. Skulle du vara intresserad av att se hur vi arbetar så får du gärna komma och auskultera hos oss under en dag!
 
Följ oss gärna på instagram @akutendanderyd, för att få en närmare inblick i hur det är att arbeta på vår akutmottagning. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
/Åsa, Malin & Maria
Chefsjuksköterskorna på Akutkliniken
 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.