ST läkare Anestesi- och Intensivvård till 2024

Vi söker nu ST-läkare till anestesi- och intensivvård på Danderyds sjukhus!

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder ST-läkartjänst som inleds med en åtta månaders särskild visstidsanställning under handledning. Därefter tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare i anestesi- och intensivvård kommer du att delta i alla delar av klinikens verksamheter. Du kommer naturligtvis ingå i vår jourverksamhet, då anestesi- och intensivvård är en jourtung specialitet.

Du kommer också göra randutbildning på andra sjukhus för att tillgodose kraven i målbeskrivningen.

Du kommer även att handleda läkarstudenter och AT-läkare, samt ta del av klinikens verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet av anestesi är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker medarbetare som är trygga i sig själva. Du har god samarbetsförmåga då vi arbetar i team och över klinikgränser. Du är flexibel, ansvarskännande och positiv i ditt synsätt samt har intresse för att vara delaktig i hela vårdkedjan kring patienten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

ST-läkare i kirurgi, Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Spontanansökan underläkare Danderydsgeriatriken

Hjärt-och fysiologi

Underläkare (läkarstudent) Sökes till sommarvikariat på Hjärtkliniken DSAB

Radiologi

Specialist till röntgenavdelningen Danderyds sjukhus

Radiologi

Vik underläkare med möjlighet till ST inom Radiologi

Internmedicin och Infektion

Underläkare innan examen till Internmedicin och Infektion, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Spontanansökan Underläkare till Internmedicin och Infektion, Danderyds sjukhus