Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Ta chansen - var med och bygg den nya elektrofysiologiska verksamheten på DS Hjärtklinik!

Vi söker dig som är kardiolog och har ett stort intresse och erfarenhet av ablationsbehandling av arytmier. Vi har precis färdigställt ett elfyslab i den nya akutbyggnaden och har sedan någon månad kommit igång med de första ingreppen i samarbete med Karolinska Sjukhuset. Hjärtinterventionenheten består av fyra nya salar där vi förutom elfysundersökningar också genomför deviceimplantationer, kranskärlsröntgen och PCI.  

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största och här arbetar ca 350 medarbetare. Vi tar hand om våra hjärtpatienter på sju akutvårdsavdelningar, med en stor mottagningsverksamhet och en egen sektion på akuten. Hjärtkliniken har ett uppdrag inom såväl klinik, forskning som utbildning och arbetet är indelat i fyra huvudprocesser; arytmi, kranskärl, hjärtsvikt och hemostas. Vi ser vidareutveckling som en självklar del av alla medarbetares tjänstgöring och bedriver en stor forskningsaktivitet där vi under de senaste sex åren har haft sex disputationer inom arytmiverksamheten.

Arbetsuppgifter:

 

Tjänsten innefattar huvudsakligen arbete på interventionslab men även arbete på mottagning och bakjour samt rondarbete på helger. Vi lägger stor vikt till din förmåga att samarbeta och fungera i vårt fina arytmi-team.

Kvalifikationer:  

Vi söker en erfaren, ansvarstagande kardiolog och självständig elektrofysiolog med stor vana av invasiva elfysingrepp. Forskningserfarenhet är meriterande.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Anställningsform:

 

Tillsvidareanställning

Övrigt:

Ansökningarna hanteras löpande.

LUS-information

 

Fyll i dina kontaktuppgifter digitalt och skicka in följande bestyrkta handlingar:

- Meritförteckning för läkare

- Legitimationsbevis läkare

- Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen

- Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen

- Ev publikationsförteckning

Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar i ansökan.

Meritförteckning för läkare hittar du på vår hemsida www.ds.se/jobb

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Lungsektionen på Danderyds sjukhus söker 2 ST-läkare!

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.