Timanställda sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor till Danderyds Sjukhus

Danderyds sjukhus arbetar med att öka kapaciteten för att vid behov kunna ta emot en ökning av patienter med covid-19 och säsongsinfluensa. Är du sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill bidra för att stärka upp för det utökade vårdbehovet? Välkommen med din ansökan!

Vårt anställningserbjudande

Tjänsten riktar sig till dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör Covid-19 och säsongsinfluensan. Våra enheter, såsom IVA, akutmottagning och vårdavdelningar behöver förstärkning av personal för att ta hand om våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:

  • Legitimerade sjuksköterska, med 2 års yrkeserfarenhet från akutsjukvård
  • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av intermediärvård
  • Legitimerad specialistsjuksköterska inom anestesi och/eller intensivvård

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, flexibel och stresstålig. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Övrigt

  • I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.
  • Bifoga personligt brev och CV.
  • Tjänsten är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Neurologkliniken

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi?

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtintervention, Danderyds sjukhus AB

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård till avd 5/6

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Urologisjuksköterska, Danderyds sjukhus, Avdelning 65

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till mottagning/slutenvård, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 och Flimmercentrum, Hjärtkliniken