Två Dietister sökes till Danderyds sjukhus - Välkomna till oss!

Välkommen att jobba tillsammans med oss i vårt härliga gäng! Här får du en arbetsplats med god stämning där du har stöd av tolv kollegor.

Vårt anställningserbjudande

Oavsett om du är nyexaminerad, har arbetat några år eller en längre tid så erbjuder vi en spännande arbetsplats där du kan växa och utvecklas i din roll som dietist. Vi har alla intressanta nutritionsuppdrag inom sjukhusets olika verksamhetsområden och gör verkligen nytta för våra patienter.

Vi har nyligen startat upp ett sjukhusövergripande nutritionsråd där vi arbetar med utbildningar och riktlinjer för hela sjukhuset. I år har vi också inrättat en specialisttjänst inom enheten. Nu i september flyttar vi in i luftiga och nyrenoverade lokaler.Vi jobbar med utveckling och utbildning och använder oss av Region Stockholms kompetensstege. Vi ser oss som ett team och hjälper varandra över våra arbetsområden.

Vi behöver nu förstärkning i vår grupp och har två tillsvidaretjänster att erbjuda, båda på 100%.

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer som tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förmåner som erbjuds är tex friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård. Vi har även fina personalbostäder om du inte har löst boendefrågan i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i huvudsak patientarbete inom slutenvård men vi bedriver även öppenvård inom tex. gastroenterologi, obesitaskirurgi och njurmedicin. Du arbetar enligt Nutritionsbehandlingsprocessen. Då nutritionsarbetet prioriteras mer och mer så behöver vi förstärkning inom flera områden, bland annat inom neurologi, hjärtmedicin, gastroenterologi, infektion, internmedicin samt kirurgi.

Vi kommer att matcha tjänsterna mot just din ansökan och dina önskemål.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist. Erfarenhet från akutsjukvård samt erfarenhet från arbete med enteral och parenteral nutrition är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är självgående och kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Du är serviceinriktad och har förmåga att vara flexibel. Arbetet innebär många olika kontakter med andra professioner och du är van att samarbeta och tycker om att skapa relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om verksamheten
Organisatoriskt tillhör du den Paramedicinska Sektionen som består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Arbetsterapi, Fysioterapi och Nutrition. Här arbetar arbetsterapeuter, dietister och fysioterapeuter inom de flesta av sjukhusets verksamhetsområden, med både sluten-och öppenvård. Enheten har en bred kompetens inom respektive yrkesgrupp och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Logoped med intresse för barns tal, språk och kommunikation?

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Fysio/rehabinstruktör sökes till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Danderydsgeriatriken

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danderydsgeriatriken på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Arbetsterapeut till ortopedavdelningar Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Leg.arbetsterapeut, Högspecialiserad smärtrehabilitering, Danderyds sjukhus