Två operationssjuksköterskor sökes till vårt team på Ortopedkliniken

Vill du vara med oss och fortsätta utveckla den bästa operationsenheten i stan? Tillsammans verkar vi för en god arbetsmiljö där respekt för varandra och allas unika kunskaper bidrar till en verksamhet i utveckling och harmoni. Ortopedoperation har redan ett starkt team på plats men nu söker vi fler kollegor.

Vårt anställningserbjudande

Vi letar efter två nya trevliga kollegor till vårt operationsgäng på ortopedoperation då vi har fått möjlighet att utöka vår operationssjuksköterskegrupp. För oss är det viktigt att vi värnar om och stöttar varandra på allra bästa sätt. Vi har en bra arbetsplats och man lyfter trivseln i gruppen som hög i vår medarbetarenkät. Vi arbetar i ljusa, lättarbetade och moderna lokaler vilket gör att vi tillsammans kan möta de förväntningar och krav som ställs på oss i vårt dagliga arbete.

För oss är det också viktigt att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar och där är du en viktig del i vårt utvecklingsarbete. Du kommer att bli en del av ett härligt arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtänksamhet. Vi har önskeschema/ påverkningsbart schema, friskvårdsersättning, fruktkorg och en massa annat men framför allt en trevlig arbetsplats och ett roligt gäng.

Hos oss har vi ett bra teamarbete där alla är lika centrala för att uppnå bästa möjliga resultat och arbetsmiljö. Vi har 12 fina fräscha operationssalar på centraloperation, varav 6 salar är ortopedinriktade. Där hanterar vi en stor del frakturkirurgi men också revisonskirurgi och ledplastikoperationer dvs vi har ett brett spektrum i verksamheten.

Det dagliga arbetet planeras av våra mycket närvarande sektionsledare och programansvariga. Vi har också en utbildningsansvarig i verksamheten vars uppdrag är att arbeta med kontinuerlig kompetensplanering utifrån verksamhetens och individuella behov. Här finns även en bemanningsassistent som hjälper till med schemaplanering och andra frågor inom personalplanering och stöd i detta. Vårdenhetschefen sitter nära verksamheten och finns tillgänglig för stöd och närhet i det dagliga.

Här får du träffa några av våra medarbetare, och en inblick i vår verksamhet:

Centraloperation Danderyds sjukhus - kom och jobba hos oss! - YouTube

Arbetsbeskrivning

Här finns möjlighet för dig som operationssjuksköterska att arbeta med och utvecklas inom ortopedi och vårt breda behandlingsområde, vilket är både inspirerande och omväxlande. Under jour och helgtid kan det även finnas möjlighet att arbeta på kirurgsidan av verksamheten, men din huvudsakliga placering kommer vara ortopedoperation. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och planera din operation tillsammans med teamet på sal. Det kommer också att finnas stora möjligheter till egen utveckling och vi vill att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter som du tar med dig.

Viktigt för oss är att du tillsammans med dina framtida kollegor bibehåller vår trevliga arbetsplats och teamkänsla där vi alla tillsammans strävar efter att ta hand om våra patienter på allra bästa sätt, men också har en god arbetsmiljö och ett utvecklande arbete i fokus

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med specialistutbildning som operationssjuksköterska. Gärna erfarenhet att arbeta med ortopedi. Det är också en fördel om du tidigare har arbetat i Take Care och Orbit

Personliga egenskaper

Som person är du stabil, trygg och har god självinsikt. Du kan behålla lugnet och fokusera på det som är mest relevant även under pressade situationer. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi har stort fokus på lagarbete och tror därför att du har god samarbetsförmåga, trivs att arbeta i team och bidrar till en god stämning. Du har lätt för att kommunicera, lyssnar på andra samt bidrar med egna åsikter och idéer.Om verksamheten

På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 275 personer arbetar.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Specialistsjuksköterska inom neurorehabiltiering

Kvinnosjukvård och förlossning

Operationssjuksköterska Kvinnoklinikens operation Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorska Natt till antenatalvården, Danderyds sjukhus