Två sjukgymnaster/fysioterapeuter till Smärtrehabilitering på Danderyds Sjukhus

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhus.

Tillsammans med Smärtmottagningen på Danderyds Sjukhus utgör vi ett smärtcentrum. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

Teamarbete är kärnan i vår verksamhet. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker två sjukgymnaster/fysioterapeuter då dels en medarbetare går vidare till annan verksamhet och dels för att en medarbetare kommer att axla en roll som biträdande enhetschef.

Om tjänsten

Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du arbeta tillsammans med arbetsterapeut, kurator, läkare, psykolog och sjuksköterska. Du ansvarar för sjukgymnastiska bedömningar och behandlingar individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning, 100%, dagtid

Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:


Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med klinisk erfarenhet av smärtproblematik och av att arbeta med ett psykosomatiskt och beteendemedicinskt förhållningssätt.

Specialistkompetens inom smärta och smärtrehabilitering är meriterande. Vidare är dokumenterad erfarenhet av teamarbete en merit liksom intresse för utvärderingsarbete och forskning.

Personliga egenskaper:


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga värderas högt.

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Karim Saadi

Tel:072-569 40 85

Leg. Fysioterapeut Elin Ek Malmer

Tel:08–12357346

Fackliga företrädare:


Fysioterapeuterna Fackexpedition

tel:08-567 06 100

Övrig information:


Urval sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan snarast.

Sista ansökningsdatum: 2019-11-24

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Talvård

Erfaren logoped sökes till Danderyds sjukhus med placering i Åkersberga

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.