Undersköterska med lång erfarenhet av akutsjukvård till Anestesin

Danderyds sjukhus är ett landstingsägt bolag som driver planerad och akut universitetssjukvård. Här bedrivs också forskning och utbildning med anknytning till sjukvården.

Danderyds anestesiverksamheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Verksamheten är uppdelad i fyra enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och dagkirurgi. Enheterna är fördelade på fem operationsavdelningar; Centraloperation, Kvinnoklinikens operationsavdelning, Dagoperation, Öron Näsa Hals samt anestesier hos Folktandvården.

Arbetsuppgifter:

Arbetetuppgifterna som undersköterska består bl.a. av att inför operation bistå vid uppläggningar, bedövningar av patienter samt hantera och rengöra medicinskteknisk utrustning. Ett stort ansvar gällande förrådshantering. I arbetet ingår även viss tjänstgöring på uppvakningsavdelningen.

Du kommer arbeta på en enhet som ställer höga krav på engagemang, ansvarstagande, noggrannhet och flexibilitet.

I tjänsten ingår viss rotation mellan de olika operationsenheterna. Vi arbetar med individuell schemaplanering och erbjuder goda möjligheter till friskvård.

Vill du ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor så kan vi vara den arbetsplats du söker.

Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga och säkra händer. Det har lett till att sjukhuset är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare. Väcker detta din nyfikenhet så besök oss gärna på Instagram: @danderyd_aneiva eller på www.ds.se

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 37 timmar/vecka. Individuell schemaläggning, 3-5 helgpass på 10 veckor.


Kvalifikationer:

Undersköterska med flerårig erfarenhet av akutsjukvård är ett krav. Erfarenhet från anestesi/operation/intensivvård är en merit. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetensbevis för undersköterska utfärdat av Socialstyrelsen ska bifogas din ansökan.


Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Du har förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt, du trivs med ett omväxlande arbetstempo och är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Kerstin Ärlemalm Ollén tel: 08-12355943
kerstin.arlemalm-ollen@regionstockholm.se

Fackliga företrädare:

Kommunals fackexpedition Tel: 08-123 56116


Övrig information:

Vi kommer att intervjua löpande, lämna gärna in din ansökan så snart du kan!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Mava på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterskestudenter till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterskor med erfarenhet - välkomna till Danderydsgeriatriken!

Medicinsk specialistvård

Dialysmottagningen på Danderyds Sjukhus söker undersköterska

Ortopedkliniken

Är du utbildad gipstekniker?

Internmedicin och Infektion

Timanställd undersköterska/Assistent omvårdnad till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Undersköterska till Arbetsterapi, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus