Undersköterska natt på IMA, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en kompetensutveckling inom högre vård.Hos oss får du ta del av en spännande vardag med gott kamratskap och med patienten i fokus. Vi söker dig som kan bidra till en god och högkvalitativ omvårdnad av våra patienter.

Arbetsbeskrivning

Avdelning 75/IMA tillhör internmedicinkliniken och har 11 vårdplatser. Idag kan IMA beskrivas som en avdelning, där den stora majoriteten av patienterna kommer direkt från akuten. Vi tar även emot patienter från andra avdelningar som där bedöms för svårt sjuka och har övervakningsbehov. Diagnoserna varierar inom brett spektrum. Exempel på sjukdomstillstånd är respiratorisk insufficiens med behov av akut andningshjälp, allvarliga infektionstillstånd och intoxikationer. Alla vårdplatser är utrustade med tekniska övervakningsmonitorer. Arbetet som undersköterska är omväxlande. Du får en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicinsktekniskt moment. Du arbetar i team med sjuksköterskan för patientens basala omvårdnad.

Kvalifikationer

Erfarenhet minst två år och intresse för akutvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska treskift till kirurgen!

Kvinnosjukvård och förlossning

Undersköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Fysiologkliniken, Danderyd sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Undersköterska till Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Infektion avd 4

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till Centraloperation Kirurgi/Urologi Danderyds sjukhus