Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Undersköterska natt till avdelning med hög kompetens och erfarna medarbetare!

Är du en nyfiken och pigg undersköterska som gärna jobbar på natten? Vi arbetar i parvård även på natten och söker medarbetare till ett trevligt nattgäng med god erfarenhet och hög kompetens. Avdelning 61 ger dig goda färdigheter i teoretisk- och praktisk omvårdnad av kirurgiskt akuta och elektiva mag-tarmsjukdomar. Du arbetar i team tillsammans med en sjuksköterska och ansvarar för max åtta patienter. Avdelningen är världsledande i arbete enligt ERAS vårdprogram.

Vi arbetar med personcentrerad vård. Vi arbetar med hälsosamma/fasta scheman för att ge dig tid för reflektion och vila. Din goda hälsa ser vi som viktig för din trivsel! På avdelningen trivs vi med varandra, det är högt i tak och vi är öppna för förbättringar. Humor präglar vår arbetsdag och vi har det roligt tillsammans.

Vi behöver dig som vill utvecklas och driva avdelningen framåt in i framtiden!

Om tjänsten


På avdelning 61 har vi huvudansvar för utredning, behandling och vård av patienter med sjukdomar i den nedre delen av magtarmkanalen. Avdelningen bedriver både akut och elektiv vård. Utmärkande för avdelning 61 är tillgång till avancerad omvårdnadskompetens i form av stomiterapeut, samt att avdelningen är världsledande i arbete enligt ERAS vårdprogram.  

Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår också  kontroller, registrering av mätvärden, provtagning, såromläggning och stomivård. Vi erbjuder individanpassad introduktion utefter dina behov.

Anställningsform


Tillsvidare, heltid . Arbetstidsmått  med tjänstgöring två helger av fem.

Kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet inom akutsjukvård eller kirurgi.

Vi söker dig som sätter patientens bästa i fokus och som har god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande, ambitiös, noggrann och ser möjligheter. Det är stundtals ett högt tempo och akuta situationer kan uppstå, vilket gör att du behöver vara både flexibel och kunna prioritera.

 

Information om tjänsten lämnas av:


Vårdenhetschef Åsa Ekbom Claesson, tel. 072-466 90 41.

Fackliga företrädare:


Kommunal Fackexpedition tel.08-123 561 16

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista annonseringsdatum.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.