Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Undersköterska natt till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Vi rehabiliterar patienter med medelsvår till svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknande eller skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt, orsak till hjärnskada är oftast en stroke eller ett trauma. Vi tillämpar patientcentrerad vård där tomvikten ligger på teamarbete. Ett team består av undersköterska, läkare, sjuksköterska, logoped, arbetsterapeut, psykolog, kurator samt fysioterapeut. Teamet utarbetar tillsammans med patient de mål som ligger till grund för patientens individuella rehabiliteringsplan.

Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du möjlighet att känna dig nöjd efter arbetspassets slut då du bidragit till patientens positiva utvecklingskurva på sin väg till självständighet. Du erbjuds ett friskvårdsbidrag och tillgång till ett unikt personalgym. Ett arbete hos oss ger dig kompetensutveckling i form av utbildning inriktad på vår patientgrupp.

Vi arbetar arbetar man med rehabiliterande omvårdnad, dvs som ett led i patientens utveckling och tillfrisknande ingår det att så mycket som möjligt klara sin ADL självständig men med ett ständigt och starkt stöd från omvårdnadspersonalen. Som stöd finns strategier och instruktioner utarbetade av ett team bestående av flera olika professioner.


Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter, kontrollera NEWS, sätta KAD, provtagning. Patientnära omvårdnad av patienter med olika grader av både kognitiva och motoriska funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer

  • Godkänd undersköterskeutbildning.
  • Godkänd svenska C.
  • Fördjupningsutbildning inom neurologi, strokevård samt rehabiliteringsmedicin men även inom trauma.
  • Flera års arbete på ett akutsjukhus.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete med patienter som har en förvärvad hjärnskada.
Vana att arbeta med patienter som har en trakeostomi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor. Du trivs med att ta ansvar och kan snabbt växla från ett lugnare till ett högt tempo. Med fördel är du strukturerad som person då mycket av den rehabiliterande omvårdnaden sker med hjälp av olika instruktioner utarbetade av teamet. För oss är det viktigt att du har en väl utvecklad empatisk förmåga och ser att problem går att lösa.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska med akutvårdserfarenhet Hjärtintensiven HIA, DSAB

Radiologi

Undersköterska till Röntgenavdelning på Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterska natt till geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin på Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till kirurgavdelning 61 på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till avd 94 Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.