Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Undersköterska natt tillsvidaretjänst

På infektionskliniken på Danderyds Sjukhus jobbar ett stabilt team som har skapat en arbetsplats med gemenskap, öppenhet och trygghet. Vill du bli en del av det?

 

Vi söker nu nattundersköterskor till våra infektionsavdelningar.

Två av våra tre vårdavdelningar är helt nybyggda och vårt patientintag sker dygnet runt, framförallt från akutmottagningen eller andra vårdavdelningar. Vi har sammanlagt 38 vårdplatser på infektion.

Nu hoppas vi hitta dig som passar vår härliga arbetsgrupp. Vi är ett gäng positiva, empatiska, ambitiösa teamspelare som ser möjligheter i allt – och vi hoppas att du är likadan.

Infektion ger dig en bred erfarenhet, där du har möjlighet att lära dig mycket kring infektionsdiagnoser men också om vårdhygien. Våra vanligaste diagnoser är sepsis, pneumoni, meningit, endokardit, gastroenterit samt virussjukdomar.

Arbetsuppgifter:

Ovårdnadsarbete, provtagning och annan akutspecifik omvårdnad. Vi jobbar aktivt med våra rutiner och arbetssätt och ser gärna att du vill vara med och påverka i ditt dagliga arbete.

Anställningsform

:

Tillsvidareanställning som undersköterska med veckoarbetstid 32:20 h/v. Möjlighet till deltid.

Kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska. Du har minst 3 års erfarenhet med inriktning mot akutsjukvård. Erfarenhet av infektionssjukvård är meriterande.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Undersköterska med akutvårdserfarenhet Hjärtintensiven HIA DSAB

Kirurgi & Urologi

Undersköterska till kirurgisk- och urologisk dagvårdsavdelning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.