Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Undersköterska till avd 5 och 6 på Infektionskliniken, Danderyds Sjukhus

Är du utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet av akutsjukvård ? Sök tjänsten som vår nya medarbetare!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska som brinner för omvårdnad och som vill ge våra patienter på Infektionskliniken den bästa tänkbara omsorg och omtanke. Du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och tydliga riktlinjer och rutiner. 

Vi erbjuder kvalificerad och inriktad arbetsplatsintroduktion med ett individanpassat inskolningsschema samt kontinuerlig kompetensutveckling inom infektionssjukvård. 

Som undersköterska hos oss är du närmast patienten. Du har ett stort intresse för infektionssjukdomar och förmåga att se hela patienten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär bland annat, sårvård och såromläggning, venprovtagning, NEWS, katetersättning och omvårdnad. Tillsammans skapar vi vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. 

 

Din profil

Vi söker dig som är klar undersköterska sedan 2018 eller tidigare och har genomfört din utbildning på gymnasium, komvux eller motsvarande (minst 1350 poäng). Du har minst 2 års yrkeserfarenhet från akutsjukvård. Du behärskar god svenska i tal och skrift.
Som person är du flexibel och stresstålig med en mycket god samarbetsförmåga.
Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra samt får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans. 

 

Övrigt

Heltid, tillsvidare. Dag- och kvällstid.

 

Ansökan

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

 

Om oss 

Infektionskliniken består av tre vårdavdelningar med totalt 38 vårdplatser. Avdelning 5 och 6 har 18 patientrum, alla med isolerings salar med egna slussar. Detta är en särskild specialitet hos oss på avd 5 och 6. Vi arbetar i vårdlag med en sjuksköterska och undersköterska, i nära samarbete med läkare. Till kliniken hör också en infektionsmottagning som framförallt bedriver återbesöksverksamhet.  

Infektionskliniken ansvarar för vård av vuxna patienter i olika åldrar med exempelvis tuberkulos, pneumoni, sepsis, CNS-infektioner, erysipelas och endokardit. Andra tillstånd vi vårdar och behandlar är icke inhemska infektioner som malaria. Infektionssjukdomar är en stor och växande utmaning.  Vi är cirka 120 medarbetare på kliniken fördelat på undersköterskor, sjuksköterskor, samt specialistsjuksköterskor i Infektionssjukvård. 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Undersköterska till vårdavdelning 92 Gastroenterologi

Kirurgi & Urologi

Undersköterska med operationserfarenhet till Centraloperation

Kirurgi & Urologi

Undersköterska till avdelning 64, Kirurg- och urologkliniken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.