Undersköterska till avd 92 Gastroenterologi/Hepatologi Danderyds sjukhus

Nu söker vi en erfaren undersköterska till vår fantastiska akutvårdsavdelning med inriktning gastroenterologi och hepatologi. Välkommen med din ansökan!

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 92 ingår i verksamhetsområde Medicinsk specialistvård. Vår specialistkompetens riktar sig till patienter med mag-tarm och leversjukdomar men det händer att vi även vårdar andra internmedicinska patienter. Patienterna kommer till oss i huvudsak via akutmottagningen eller vår Gastromottagning. Arbetsgruppen hos oss består av specialistutbildade läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi får även stöttning dagligen av dietister och sjukgymnaster. Mån-fre har vi en koordinator för inkommande samtal på plats och en vårdsamordnare som hjälper oss med den sociala planeringen kring patienten när det behövs.

Hos oss får du möjlighet ta del av en lärande och utvecklande arbetsmiljö med patienten i fokus. Vi söker en undersköterska som är kompetent, driven och engagerad som vill tillsammans med oss ge den bästa omvårdnaden vi kan till våra patienter.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Din roll som undersköterska är oerhört betydelsefull. Du ansvarar för patienternas basala omvårdnad och deltar aktivt med din kunskap på ronden i dialog med resten av teamet. Du arbetar närmast med en sjuksköterska och tillsammans ansvarar ni för fyra till sex patienter. I arbetet ingår medicintekniska moment såsom blodprovstagning, KAD-sättning, NEWS, såromläggningar och EKG etc. Arbetet som undersköterska hos oss är intressant och givande och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling. Du erbjuds individuell inskolning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård.

För att din ansökan ska vara komplett så ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från akutsjukvården. Du tycker om att utvecklas och har en fallenhet att skapa goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Du tar egna initiativ, är noggrann och positiv, driver gärna ansvarsområden och handleder elever.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Undersköterska till Neurologkliniken avd. 72/78

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Timanställning Undersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus