Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Undersköterska till avd 94 Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Vi söker dig undersköterska. Du har gärna erfarenhet från hjärt/akutsjukvård, vårdavdelning eller liknande sedan tidigare. Välkommen med ditt CV.

Vårt anställningserbjudande

Avdelningen är en akutvårdsavdelning med 15 vpl i tre vårdlag med inriktning ischemisk hjärtsjukdom. Vi utreder och behandlar hjärtinfarkt, bröstsmärta och instabil angina och flertalet av patienterna vårdas med hjärtövervakning. Vi samverkar med hjärtklinikens andra verksamheter, mottagningar och avdelningar. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad, vårdtid ca 2,5 dygn. Vi har en erfaren personalgrupp som hjälper dig in i arbetet.

Kvalitets och omvårdnadsfrågor/ arbete är ett viktigt fokus både på avdelningen och kliniken. Vi arbetar med struktur och samarbete som ledord, ständiga förbättringar där varje medarbetares synpunkter och förslag är en viktig del i vårt förbättringsarbete.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter på en akut-hjärtvårdsavdelning. Vi har EKG/ hjärtövervak, utför NEWS och provtagning. Vi lägger stor vikt vid det basala omvårdnadsarbetet som vi ser som undersköterskans ansvar.

Kvalifikationer

  • Undersköterskeutbildning/ sjuksköterska studerande från T3.
  • Du bör ha erfarenhet från akutsjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska språkets olika delar

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig trygg i din roll och gärna har något års erfarenhet. Du har god samarbetsförmåga, flexibilitet och har en positiv inställning till arbetet och dina kollegor. Du arbetar strukturerat och hjälper till där det behövs. Du är ansvarsfull, har ett intresse för delaktighet i vårdarbetet och omvårdnadsprocessen på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vidurvalet.

Välkommen!Om verksamheten
Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska med akutvårdserfarenhet Hjärtintensiven HIA, DSAB

Radiologi

Undersköterska till Röntgenavdelning på Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterska natt till geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin på Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till kirurgavdelning 61 på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Undersköterska natt till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.