Undersköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas då Danderyds Sjukhus byggs ut och utvecklas. Vi har nyligen flyttat till en nybyggd operationsavdelning i toppklass! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och arbeta tillsammans med trevliga och glada kollegor!

Vi erbjuder  

 
Vi söker en undersköterska till Ortopedoperation som vill vara med och utveckla avdelningens spännande verksamhet. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ge den bästa vården och ett förstklassigt bemötande till våra patienter. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en viktig del i arbetet.  
 

Om tjänsten  

 
Ortopedoperation vid Danderyds Sjukhus tillhör Ortopedkliniken men ligger på Centraloperation. På Centraloperation bedriver även kirurg- och urologkliniken verksamhet. På jourtid arbetar man med både ortopedi och kirurgi/urologi. 
 
Heltid, 37 h/v. Tjänstgöringen är dag/kväll och helg. Tillträde enl överenskommelse.  
 

Vi söker  

 
Vi är en välorganiserad verksamhet med tätt tvärprofessionellt samarbete, varför din personliga lämplighet är av stor vikt. Vi ser gärna att du är initiativrik och har god samarbetsförmåga. 
 

Kvalifikationer  

 
Du ska vara utbildad undersköterska. Erfarenhet från akutsjukvård och operationsverksamhet är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Personliga egenskaper

 
 
Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. 
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Steriltekniker/ Undersköterkor till Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Undersköterska till Diabetes/Endokrin och Gastro

Kvinnosjukvård & Förlossning

Vi söker sjuksköterskestudenter eller undersköterskor till Kvinnoklinikens operation för sommarvikariat

Hud Reumatologi Infektion

Undersköterska Sommarvikare

Hjärt och Fysiologi

Söker timanställd undersköterska till HIA Danderyds sjukhus för sommarjobb

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.