Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Undersköterska till Centraloperation Ortopedi Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder Dig en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater och utvecklande arbetsuppgifter på centraloperation ortopedi. Vi är ett glatt team som har roligt på vår arbetsplats. Vi tar hand om varandra och vi arbetar med att tillsammans utveckla vår verksamhet för att på bästa sätt kunna möta de förväntningar och krav som ställs på verksamheten. Vi arbetar i ljusa, lättarbetade, moderna och fräscha lokaler. Som vår nya kollega välkomnas du av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtänksamhet

På centraloperation har vi tolv operationssalar där 6 salar tillhör ortopedoperation. Resterande 6 salar tillhör kirurg-blocket. Du kommer att ha din anställning och placering på ortoped-sidan men vid behov så hjälps vi åt över gränserna. Vi söker därför dig som har ortopedisk operationserfarenhet och som tycker det är spännande och vill arbeta och utveckla den ortopediska operationsverksamheten tillsammans arbetskamraterna och de andra teamen på centraloperation.

Här får du träffa några av våra medarbetare, och en inblick i vår verksamhet:

Centraloperation Danderyds sjukhus - kom och jobba hos oss! - YouTube

Arbetsbeskrivning

Du är en viktig del av operationsteamet och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat att iordningställa och arbeta inne på operationssal. Hantering av medicintekniska produkter, sterilt gods och förrådshantering ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning med operationserfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med och har erfarenhet av ortopediska operationer

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete och att du är intresserad av att identifiera förbättringsområden och komma med eventuella förslag på lösningar. Vi söker således dig som värnar om ett gott arbetsklimat och som både är en bra lagspelare och har en förmåga att arbeta självständigt. Du gillar att ge god service och ett gott bemötande samt är flexibel och lätt att samarbeta med.

Övrigt

Vi söker även 1-2 timanställda undersköterskor med operationserfarenhet till centraloperation som kan arbeta vid kort varsel så väl dag/kväll som natt.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan.Om verksamheten
På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 275 personer arbetar.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Undersköterska sökes för timanställning till lungmedicin

Kvinnosjukvård och förlossning

Miljöhandläggare/undersköterska till Kvinnokliniken, Danderyds sjukhus

Radiologi

Undersköterska till Röntgenavdelning på Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterska natt till geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin på Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.