Undersköterska till Diabetes/Endokrin och Gastro

Välkommen att arbeta hos oss på avdelning 93 Diabetes/Endokrin och avdelning 92 Gastroenterologi. Vi söker timanställda undersköterskor till våra vårdavdelningar i sommar. Vi har ett nära samarbete och kan därför erbjuda anställning på båda avdelningarna vilket ger stor kunskapsbredd.

Verksamheterna

 Vårdavdelningarna ingår i verksamhetsområdet Medicinsk specialistvård. Patienterna skrivs antingen in från våra respektive mottagningar eller via akutmottagningen. Vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av specialistutbildade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och sjukgymnast. Hos oss finns också en vårdsamordnare och koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och vårdplaneringar för våra patienter.

Avdelning 93 är inriktad mot endokrinologi och diabetes. Avdelning 92 är inriktad mot gastroenterologi och hepatologi. Utöver våra specialistkompetenser vårdar vi även patienter med andra internmedicinska tillstånd.

Hos oss på får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och med patienten i fokus. Vi söker nu undersköterskor till vårt team som vill bidra till en god och högkvalitativ omvårdnad av våra patienter.

 

Om tjänsten

Arbetet som undersköterska är omväxlande och du får en bred kompetens både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment så som blodprovstagning och handhavande av dränage. På avdelningarna vårdar vi 12 patienter. Du arbetar tillsammans i team med en sjuksköterska. Din roll som undersköterska är betydelsefull och du ansvarar för patientens basala omvårdnad och deltar med din kunskap i ronden. Du erbjuds en individuell inskolning på båda avdelningarna. För att hänsyn ska tas till kontinuitet delas din arbetsperiod upp i en placering på avdelning 93 och den andra på avdelning 92. Vi kan erbjuda arbete dag och kväll samt natt. Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Anställningsform

Timanställning

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och omvårdnadsfokuserad, är flexibel och som tycker om att arbeta i team, men som också är självständig och tar egna initiativ. Du är positiv och har god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vården och bidra till vårt förbättringsorienterade klimat.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt studerar till sjuksköterska (avslutat termin 4) eller läkare (avslutat termin 6), gärna med erfarenhet från akutsjukvård. Meriterande är erfarenhet från gastroenterologisk- och endokrin vård.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Steriltekniker/ Undersköterkor till Danderyds Sjukhus

Ortopedi

Undersköterska till Centraloperation Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård & Förlossning

Vi söker sjuksköterskestudenter eller undersköterskor till Kvinnoklinikens operation för sommarvikariat

Hud Reumatologi Infektion

Undersköterska Sommarvikare

Hjärt och Fysiologi

Söker timanställd undersköterska till HIA Danderyds sjukhus för sommarjobb

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.