Undersköterska till Dialysmottagningen på Danderyds sjukhus

Vi söker dig med intresse för teknisk apparatur och omvårdnad. Du brinner för din yrkesroll och vill fortsätta utvecklas som undersköterska!

I Sverige beräknas tio procent av befolkningen ha någon form av njursjukdom vilken räknas som en av de stora folksjukdomarna. På Danderyds Sjukhus hemodialysmottagning behandlas ca 85 kroniskt njursjuka patienter samt patienter med akut njursvikt. Allt vårt arbete präglas av starkt fokus på omvårdnaden.

Vårt anställningserbjudande

- Individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens
- Hänsyn till din arbetsmiljö. Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för
återhämtning
- Kompetensstege inom njurmedicin och/eller medicinsk specialistvård
- Möjlighet till kombinationstjänst mot andra specialiteter inom vårt verksamhetsområde

Kompetensutveckling
- Regional utbildning inom njursjukvård
- Vi ser positivt på önskan om vidareutbildning inom kompetensområden som gynnar vården av våra patienter.
- Regelbundna interna föreläsningar
- Klinikövergripande utvecklingsdagar

Arbetsbeskrivning

Arbetet är en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter.Introduktion/ inskolning sker med van handledare.

Kvalifikationer

Flerårig vana som undersköterska. Erfarenhet från Hemodialysmottagning är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv och driftig. Du har en god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och ta initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetstidsmått: 37 h/vecka

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska treskift till kirurgen!

Kvinnosjukvård och förlossning

Undersköterska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Fysiologkliniken, Danderyd sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska natt på IMA, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Undersköterska till Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Infektion avd 4