Undersköterska till kirurgen!

Vi söker dig som arbetat ett par år som undersköterska inom slutenvården och vill komma till en härlig arbetsplats med många erfarna kollegor och som vill förstärka vårt team.

Vi erbjuder dig en bra introduktion, tydliga rutiner, kompetensutveckling och möjlighet till en god arbetsmiljö, men kanske det viktigaste av allt så erbjuder vi dig ett arbete med fantastiska kollegor.

Vårt anställningserbjudande

Svarar du ja på frågorna nedan skicka in din ansökan!

  • Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen? Vi erbjuder individanpassad introduktion
  • Vill du arbeta efter tydliga rutiner? Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
  • Vill hinna med ditt jobb? Här vårdar vi högst 5 patienter per undersköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö
  • Vill du kompetensutvecklas? Vi erbjuder kompetensutveckling i form av föreläsningar och teamträningar
  • Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor? Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!
  • Vill du påverka ditt schema? Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.

Vårdavdelning 64 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra 14 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi. Hos oss arbetar vi i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare som har hand om 5 patienter. Arbetet med kirurgiska patienter är omväxlande och roligt med mycket medicinsktekniska moment. Flödet av patienter är snabbt och medelvårdtiden är 1 - 2 dygn.

Arbetsbeskrivning

I din roll som undersköterska hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande arbete som innebär att tillsammans med ansvarig sjuksköterska sköta omvårdnaden av våra patienter. Viss medicinsktekniska arbetsuppgifter förekommer så som provtagningar, NEWS, dränskötsel KAD osv.

Du arbetar tätt med din ansvariga sjuksköterska och rapporterar förändringar i patientens tillstånd.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning och har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning i minst 2 år, gärna som undersköterska inom kirurgi/urologi.

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet, du har lätt för att ta initiativ och du ser ofta möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning 37 timmar/vecka.
  • Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

6 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Undersköterska Natt till Hjärnskaderehab avd 84, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Undersköterska till Dagkirurgisk operation Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterskestudenter till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus