Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Undersköterska till kirurgisk- och urologisk dagvårdsavdelning

Vi erbjuder  

Kirurg och urologkliniken bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi, operationsverksamhet samt öppenvård och slutenvård dygnet runt. På kliniken behandlar och vårdar vi patienter från hela landet med kirurgiska eller urologiska sjukdomar och patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, en operationsavdelning samt fyra vårdavdelningar. Här jobbar ca 400 medarbetare.  

Tjänsten är placerad på en öppenvårdsavdelning med intag främst från kirurg-/urologakuten, antingen direkt efter triagering eller efter tidigare besök på akuten. På dagvårdsavdelningen vårdas patienter med förväntad hemgång efter utredning och observation. Vi tar även in patienter som kommer från hemmet och ska utredas i olika former – såsom olika endoskopiska utredningar och behandlingar. De patienter som behöver längre slutenvårdsbehandling förbereds med kontroller, infart och inskrivning för säker övergång till rätt vårdavdelning. Avdelningen bemannas av sjuksköterska, undersköterska och läkare.  

Om tjänsten 

Arbetet som undersköterska är omväxlande och du kommer att ha ett nära samarbete med sjuksköterskor och läkare. Du har sedvanliga arbetsuppgifter så som basal omvårdnad, så som provtagning, EKG, KAD samt assistans vid undersökning. Huvudsaklig placering är på dagvårdsavdelningen, men viss tjänstgöring på någon av klinkens slutenvårdsavdelningar ingår i tjänsten (rotation). 

Vi söker 

Vi söker dig som trivs att arbeta inom akutsjukvården och vill vara med och utveckla avdelningen vidare. Som person är du flexibel och värderar ett gott samarbetsklimat. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som undersköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsform 

Vikariat. Hel-eller deltid, dag/kväll, natt eller treskift med tillägg. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer 

Du är undersköterska och det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som undersköterska inom kirurgi/urologi

 

Information om tjänsten lämnas av: 

Elisabet Karlsson, chefsjuksköterska, tel: 08-123 569 60 

Fackliga företrädare: Kommunals fackexpedition, tel: 08-123 561 16 

Övrigt 

Urval kan komma att ske löpande, välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Undersköterska med akutvårdserfarenhet Hjärtintensiven HIA DSAB

Hud Reumatologi Infektion

Undersköterska natt tillsvidaretjänst

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.