Undersköterska till Neurologkliniken avd. 72/78

Vi söker en erfaren undersköterska till Neurologkliniken.

Vår avdelning

Avdelning 72/78 tar hand om akuta patienter i behov av akuta utredningar inom neurologi.

AVD 72 är en neurologisk slutenvårdsavdelning. Vi vårdar patienter som har neurologiska sjukdomar i behov av utredning, behandling och teambedömning. Vi vårdar också patienter med kronisk invasiv andningsstöd som behöver assistenter för att kunna komma hem. Vi har ett nära samarbete med Nationellt Respiration Centrum (NRC). Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped samt dietist.

Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du möjlighet ta del av en lärande och utvecklande arbetsmiljö med patienten i fokus, vi söker en undersköterska som är kompetent, driven och engagerad i omvårdnadsarbetet. Det finns möjligheter att jobba tvåskift (dag och kväll), treskift eller natt om så önskas. Just nu håller vi på att expandera och därför behöver vi just nu 4 heltidstjänster.

Att arbetat på neurologkliniken kommer att öppna dina möjligheter till kompetensutveckling.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska kommer du delta i patientens basala omvårdnad och aktiv deltar med dina kunskaper på ronden med resten av teamet, du kommer tillsammans med en annan kollega jobba i team tillsammans med en sjuksköterska. Och tar hand om max 6 patienter på avdelning 72 och max 8 patienter på avdelning 78 där alla patienter är uppegående utan omvårdnadsbehov.

I ditt arbete ingår medicintekniska moment såsom blodprover, assistera vid lumbal punktion, ta EKG, koppla på telemetri, trakeostomi och ventilationsvård, hantering av sondmatpumpar, skötsel av peg, administrering av inhalationer. Det finns möjligheter att så småningom kunna ansvara för en specifik området inom din specialitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård.

Utbildad undersköterska med examen från Vård – och omsorgsprogram.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Krav är minst två års erfarenhet av arbete som undersköterska inom akutsjukvård och/eller neurologisk akutsjukvård.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Undersköterskor till Diabetes/Endokrin i sommar

Ortopedkliniken

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd. 76 i sommar

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Undersköterska till Hjärnskaderehab avd 84, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Ortopedmottagningen söker dig som är Gipstekniker eller har gipskometens