Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Undersköterska till Röntgenavdelning på Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du ingå i ett team med glada och kompetenta kollegor där varierade arbetsuppgifter erbjuds.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i reception, med tidsbokning samt samarbetar med röntgensjuksköterska på både konventionell röntgen och datortomografi. Du arbetar tillsammans med en röntgenläkare på vår ultraljudsavdelning och assisterar vid undersökningar på genomlysning.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska, erfarenhet från röntgenavdelning är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som sätter patientens bästa i fokus och som har god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Det är stundtals ett högt tempo och akuta situationer kan uppstå vilket gör att du behöver vara både flexibel och kunna prioritera.

ÖvrigtAnsökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Undersköterska sökes för timanställning till lungmedicin

Ortopedkliniken

Undersköterska till Centraloperation Ortopedi Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Miljöhandläggare/undersköterska till Kvinnokliniken, Danderyds sjukhus

Danderydsgeriatriken

Undersköterska natt till geriatriska kliniken Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Timanställda undersköterskor till Diabetes/Endokrin på Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Erfaren undersköterska, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.