Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Undersköterska till Röntgenavdelningen Danderyds sjukhus

Vi söker engagerade och nyfikna undersköterskor som vill vara med och driva vår avdelning framåt i vår nya akutvårdsbyggnad.

Röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus utför drygt 120 000 undersökningar årligen, flertalet akuta. I verksamheten arbetar idag ca 125 personer, fördelade på läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, ultraljud samt en ablationsverksamhet.   

Hösten 2019 flyttade vi in i helt nya lokaler i akutvårdbyggnaden på Danderyds Sjukhus. Vår avdelning är uppdelad på två våningsplan där vi har en mindre akutröntgenavdelning på akutmottagningen för att få ett bra flöde av våra larmpatienter samt vår stora röntgenavdelning på våningen ovanför. Som undersköterska hos oss roterar du mellan våningsplanen beroende på vilken placering du har den dagen.

   

Arbetsuppgifter:

 

Vi söker engagerade och nyfikna undersköterskor som vill vara delaktiga i utvecklingen av vår nya avdelning. Som undersköterska hos oss får du ett flexibelt arbete, du arbetar både med administrativt arbete som tidsbokning och reception samt kliniskt arbete som ultraljud och medverkar tillsammans med röntgensjuksköterskorna vid röntgenundersökningar mm. Det finns goda möjlighet till kompentensutveckling.

 

 

Anställningsform:

   

Tillsvidareanställning heltid, kvällar och helger ingår. Rekrytering sker löpande

 

  

 

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är undersköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av röntgen eller akutsjukvård sedan tidigare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

   

Personliga egenskaper: 

  

Som person tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp och du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är initiativrik och ser möjligheter till förbättringar och förnyelse.  

 

Information om tjänsten lämnas av:

 

Enhetschef Pernilla Adams

tel:08-123 585 40

  

Fackliga företrädare: Kommunal Tel exp: 655 61 16  

 

Läs mer om oss på www.ds.se  eller på Instagram: rontgen_danderyd

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Akutkliniken

Undersköterska natt till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken söker undersköterskor

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.