Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Undersköterska till vårdavdelning 92 Gastroenterologi

Välkommen att arbeta hos oss inom gastroenterologi på avdelning 92. Nu söker vi en undersköterska till vår vårdavdelning.

Undersköterska till vårdavdelning 92 GastroenterologiVälkommen att arbeta hos oss inom gastroenterologi på avdelning 92. Nu söker vi en undersköterska till vår vårdavdelning.


VerksamhetenAvdelning 92 är en akutvårdsavdelning där patienter vårdas för gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar. Avdelningen har 12 vårdplatser. Patienterna skrivs in från akutmottagningen eller direkt från hemmet. Arbetet bedrivs i team kring patienten, vilket innebär ett tvärprofessionellt arbetssätt med läkare, undersköterska, dietist, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Hos oss finns också en koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och en vårdsamordnare som ansvarar för utskrivningsprocessen för våra patienter.

Här värderas samarbete och en hög vårdkvalitet. Du kommer få ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och med patienten i fokus. Vi söker nu en undersköterska till vårt team som vill vara med och bidra till en god och högkvalitativ omvårdnad av våra patienter.


Om tjänstenArbetet som undersköterska är omväxlande och du får en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment. På avdelningarna vårdar vi 12 patienter. Din roll som undersköterska är betydelsefull och du ansvarar för patientens basala omvårdnad och deltar med din kunskap i ronden.
 

Det finns möjlighet till dag- och kvällstjänstgöring men även nattarbetspass kan erbjudas. Vi tillämpar individuell schemaplanering efter verksamhetens behov med helgtjänstgöring cirka var tredje helg. Utbildningspaket med föreläsningar och inskolning efter individuella önskemål finns.Anställningsform


TillsvidareanställningPersonliga egenskaperVi söker dig som är utbildad undersköterska, kan ta eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och värdesätter teamarbete. Vi vill att du är engagerad, omvårdnadsfokuserad och flexibel. Du är positiv och har god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, närstående och kollegor. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vården och bidra till vårt förbättringsorienterade klimat.


Kvalifikationer-

Utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens

-

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

-

Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård eller akutsjukvård.För att ansökan ska vara komplett ska den innehålla-

Personligt brev

-

CV


Urval sker löpande under ansökningstiden. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!
Välkommen med din ansökan!


Kontakt:

Carita Lyberg,
Vårdenhetschef avdelning 92, carita.lyberg@sll.se

Matilda Eriksson, tf vårdenhetschef avd 92, matilda.eriksson@sll.se


Fackliga företrädare:

Kommunal Fackexpedition
tel:08-123 57 00 00

 

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Undersköterska till avd 5 och 6 på Infektionskliniken, Danderyds Sjukhus

Kirurgi & Urologi

Undersköterska med operationserfarenhet till Centraloperation

Kirurgi & Urologi

Undersköterska till avdelning 64, Kirurg- och urologkliniken

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.