Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Undersköterska till vårdavdelning 92 Gastroenterologi

Välkommen att arbeta hos oss inom gastroenterologi på avdelning 92. Nu söker vi en undersköterska till vår vårdavdelning.

Undersköterska till vårdavdelning 92 GastroenterologiVälkommen att arbeta hos oss inom gastroenterologi på avdelning 92. Nu söker vi en undersköterska till vår vårdavdelning.


VerksamhetenAvdelning 92 är en akutvårdsavdelning där patienter vårdas för gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar. Avdelningen har 12 vårdplatser. Patienterna kommer från akutmottagningen eller som direktinläggning från hemmet. Ibland kommer de via vår gastromottagning. Arbetet bedrivs i team kring patienten, vilket innebär ett tvärprofessionellt arbetssätt med läkare, undersköterska, dietist, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Hos oss finns också en koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och en vårdsamordnare som ansvarar för utskrivningsprocessen för våra patienter.

Här värderas samarbete och god stämning i teamet och en hög vårdkvalitet. Hos oss på får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och med patienten i fokus. Vi söker nu en undersköterska till vårt team som vill vara med och bidra till en god och högkvalitativ omvårdnad av våra patienter.


Om tjänstenArbetet som undersköterska är omväxlande och du får en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment så som blodprovstagning. På avdelningarna vårdar vi 12 patienter. Du arbetar tillsammans i team med en sjuksköterska. Din roll som undersköterska är betydelsefull och du ansvarar för patientens basala omvårdnad och deltar med din kunskap i ronden. Du erbjuds en individuell inskolning.

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar med både dag-, kväll- och nattjänstgöring. Vi erbjuder individuell schemaplanering efter verksamhetens behov.Anställningsform


TillsvidareanställningVi sökerVi söker dig som är utbildad undersköterska, kan ta eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och värdesätter teamarbete. Vi vill att du är engagerad, omvårdnadsfokuserad och  flexibel. Du är positiv och har god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vården och bidra till vårt förbättringsorienterade klimat.


Kvalifikationer-

Utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens

-

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

-

Erfarenhet av att arbeta inom slutenvård eller akutsjukvård är ett kravFör att ansökan ska vara komplett ska den innehålla-

Personligt brev

-

CV


Urval sker löpande under ansökningstiden. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Carita Lyberg
Vårdenhetschef avdelning 92
Carita.lyberg@sll.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Fackexpedition
tel:08-123 57 00 00

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurgi & Urologi

Är du en undersköterska som vänt på dygnet och gillar att sova på dagarna?

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.