Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Undersköterskor sommarvik 6 mån till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Rehabilisteringsmedicinska universitetskliniken vid Danderyds Sjukhus AB söker Undersköterskor, för sommarvikariat 6 månader och/eller timanställning, till vår högspecialiserade hjärnskaderehabilitering.

Vårdavdelningen vid Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken är belägen i en helt nybyggd avdelning anpassad för vår verksamhet! Vi rehabiliterar patienter med medelsvår till svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknandet/skadetillfället. Patienterna är från 18 år och uppåt och de vanligaste orsakerna till hjärnskadan är stroke och trauma. Det finns 40 vårdplatser fördelade på två avdelningar. Vi tillämpar ett arbetssätt där tonvikten ligger på teamarbete, vilket kräver mångsidig kompetens, kreativitet och flexibilitet. I varje team ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, kurator och psykolog. Målet med slutenvårdsperioden är att patienten skall uppnå optimal självständighet i vardagen och möjliggöra återgång till lämplig boendeform med eller utan stöd.

Arbetsuppgifter

Det patientnära omvårdnadsarbetet innebär allt från avancerad vård av svårt vakenhetssänkta patienter till vård av uppegående patienter med kognitiva nedsättningar. Utöver sedvanliga undersköterskeuppgifter bedrivs en rehabiliterande omvårdnad. Det innebär att i man i omvårdnadssituationen utgår ifrån de mål teamet satt upp tillsammans med patienten, använder sig av teamgemensamma strategier för att uppnå dessa mål och kontinuerligt utvärderar resultatet.

Kvalifikationer

Du har arbetat som undersköterska några år, gärna med slutenvårdserfarenhet. Erfarenhet av arbete med hjärnskadade patienter är meriterande.Egenskaper vi värdesätter högt är samarbetsförmåga och strukturerat arbetssätt – att kunna organisera och planera arbetet på ett effektivt sätt, kunna prioritera arbetsuppgifter och hantera oförutsedda händelser i det dagliga arbetet.Datorvana och erfarenhet av dokumentation i patientjournalsystem är ett krav samt att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård & Förlossning

Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Medicinkliniken

Undersköterska till endokrin/diabetes i sommar

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Njurmedicin

Erfaren undersköterska till njurmedicin

Medicinkliniken

Timanställda undersköterskor till IMA, Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.