Utbildar du dig till IVA sjuksköterska - vi betalar din utbildning!

Är du antagen och ska utbilda dig till specialistsjuksköterska inom intensivvård? Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Välkommen med din ansökan!

Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom intensivvård alternativt redan påbörjat din utbildning. Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2019-2020 och omfattar både sjuksköterskor som idag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss.  
 

Vi erbjuder:

Några av våra kollegor som har börjat de senaste året har nämnt att de uppskattar friheten med schemaläggningen, det trevliga mottagandet och den erfarenhet som finns bland kollegor. Vi erbjuder en rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig introduktion på en nivå som du själv sätter. Här finns även möjlighet att få en fadder om du är ny i din roll.

 

 

 

Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna. Vi har under många år kunnat ta emot 8 svårt sjuka patienter, men nu förbereder vi oss för att kunna ta emot 10 patienter. På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.

Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård. Under hösten 2019 kommer vi flytta till nybyggda lokaler i Danderyds sjukhus nya akutvårdsbyggnad.

Som IVA-sjuksköterska ingår du i ett starkt tvärprofessionellt team, vilket vi värnar om och har förstärkt senaste åren genom bland annat regelbunden intern fortbildning och omvårdnadshandledning. Vi tillämpar ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.

 

Vi söker:  

 
Vi vill att du är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Att hantera stress på ett professionellt sätt är en viktig egenskap. Som person gillar du teamarbete och är trygg och nyfiken.

Intervjuer sker löpande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.