Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Utbildar du dig till Operationssjuksköterska - vi betalar din utbildning!

Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till operationssjuksköterska alternativt redan påbörjat din utbildning. Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2020–2021 och omfattar både sjuksköterskor som i dag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss.

Om vår klinik

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde där vi erbjuder vård inom obstetrik och gynekologi, dygnet runt. Vi har en av Sveriges största förlossningsavdelningar där det föds omkring 6 500 barn varje år. Vi tar emot både normala och mer komplicerade förlossningar och har en egen operationsavdelning. Kliniken har även en stor gynekologisk akutmottagning, gynekologisk vårdavdelning och en mottagning för allmänna gynekologiska besvär. Vid vår kvinnoklinik bedrivs en bred klinisk forskning inom både obstetrik och gynekologi samt omfattande undervisning av samtliga kategorier av vårdpersonal. Vi har anpassad introduktion och bra fadderverksamhet för våra nyanställda medarbetare.

Om enheten

Kvinnoklinikens operationsavdelning ligger skild från centraloperation och har modernt utrustade operationssalar. Vår specialitet är bland annat laparaskopisk kirurgi, robotkirurgi, bäckenbottenkirurgi och obstetrisk kirurgi. Akutverksamhet bedrivs dygnet runt.

Om dig

Vi söker dig, grundutbildad sjuksköterska, som vill arbeta som operationssjuksköterska hos oss efter din utbildningstid. Hos oss trivs medarbetare som har ett teamorienterat arbetssätt och som är trygga, flexibla och klarar självständigt arbete. Hos oss passar medarbetare som tycker det är kul att gå till jobbet och träffa sina kollegor, patienter och göra skillnad för dagens och morgondagens kvinnor.

Om ansökningsprocessen

  • Skicka in din ansökan och bifoga: CV, personligt brev med motivering varför du väljer att utbilda dig till operationssjuksköterska, examensbevis, bevis på sjuksköterskelegitimation och eventuellt antagningsintyg.       
  • Du ansöker själv till aktuell utbildning och slutligt erbjudande om anställning kan ske först efter att du erhållit utbildningsplats vid aktuellt lärosäte.
  • Sökande som redan är antagna eller påbörjat utbildning till operationssjuksköterska prioriteras i första urvalet för intervju
  • Urval och intervjuer kommer ske löpnade och återkoppling kan komma att dröja

Vi frågor går det bra att kontakta oss som håller i denna rekrytering: Eva Franzon 08-12355623, vårdenhetschef Kvinnoklinikens operation eller Yvonne Klingberg 08-12357399, biträdande vårdenhetschef Kvinnoklinikens operation.

Vi ser fram emot din ansökan//Eva och Yvonne

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Kombinera elektiv med akut hjärtdagvård, sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården sökes.

Anestesi- & Intensivvård

Vi behöver bli fler sjuksköterskor till IVA på Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska med rotationstjänst Anestesi/Postop Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska till vår kompetenta postop på Danderyds sjukhus

Medicinkliniken

Biomedicinsk analytiker med inriktning laboratoriemedicin för kliniska studier till Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.