Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Anestesisjuksköterska - Anställning med lön under studietiden

Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi, alternativt redan påbörjat din utbildning? Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden.

Är du sjuksköterska och funderar på att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi alternativt redan påbörjat din utbildning. Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2021 och omfattar både sjuksköterskor som idag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss.

Danderyds anestesiverksamheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Verksamheten är uppdelad i fyra enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och dagkirurgi. Enheterna är fördelade på fyra operationsavdelningar; Centraloperation, Kvinnoklinikens operationsavdelning, Dagoperation samt Öron Näsa Hals operation. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.
 

Vi erbjuder        


Som nyutexaminerad anestesisjuksköterska erbjuder vi dig ett väl fungerande inskolningsprogram, erfaren handledare och ett regelbundet stöd av utbildningsledare och en närvarande chef. Du kommer få tillfälle att i grupp reflektera tillsammans med erfarna och lite mindre erfarna för att tillsammans växa inom specialiteten anestesi. Du erbjuds en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi har regelbundna återkommande studiedagar ungefär 6 stycken per år
 

 

Personliga egenskaper

- En initiativtagande person som vill växa och utvecklas i din yrkesroll

- God förmåga att arbeta i team förenat med självständigt arbete

- Ett positivt förhållningssätt med engagemang och lyhördhet

- Förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo
 

Urvalsprinciperna kommer att ske genom intervjuer. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
 

Övrig information


Under sommaren mellan termin 1 och 2 har man rätt till 4 veckors betald semester, därutöver arbetar man kliniskt på vår Post-op avdelning.
 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Anestesi- & Intensivvård

Sjuksköterska IVA, natt alt treskift Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

HR

Traineeprogram för sjuksköterskor med rotationstjänstgöring, Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska NATT till avd 94 Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska till förlossningen, Danderyds Sjukhus

Radiologi

Röntgensjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

HR

Timanställda sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor/barnmorskor till Danderyds Sjukhus

Njurmedicin

Sjuksköterska som klinisk ledare till Njurmedicin

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.