Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Välkommen till oss på Kvinnoklinikens Gynekologiska Mottagning

Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår gynekologiska mottagning på Danderyds sjukhus?

Vårt anställningserbjudande

Vi som arbetar på mottagningen är barnmorskor, sjuksköterskor, uroterapeuter, undersköterskor och sekreterare. Vi är 18 medarbetare och behöver nu förstärka vårt glada gäng med en barnmorska!

Arbetsbeskrivning

På mottagningen kommer du att arbeta som barnmorska i nära samarbete med dina kollegor på gynmottagningen. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga arbetsuppgifter på en gynekologisk mottagning, rådgivning i TeleQ och bokningar i Take Care men också ta hand om patienter på vår abortmottagning. Där ingår det abortrådgivning samt preventivmedels rådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med några års tidigare erfarenhet från arbete inom gynekologimottagning eller annan mottagningsverksamhet.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter egenskaper som personlig mognad, noggrannhet och engagemang. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser vi som en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vikariat 12 månader.Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram mot att lära känna kanske just dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. På vår operationsavdelning utför vi både planerade och akuta ingrepp.
Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6500 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorska till Gynakuten, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorska dag/natt till avd 16, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Erfarna barnmorskor till förlossningen, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorska till Hotell BB, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Barnmorska till medicinsk eftervårdsavdelning, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.