Välkommen till oss på Urologmottagningen, Danderyds sjukhus

Kirurg- och urologkliniken vid Danderyds sjukhus bedriver både akut och elektiv vård inom sitt område. Inom verksamhetsområdet urologi finns Urologmottagning, Vårdavdelning och Operation.

Urologmottagningen söker legitimerad sjuksköterska med intresse för mottagningsverksamhet. Vi är en del av verksamhetsområdet kirurgi/urologi och finns i fina ljusa lokaler. Vi är ett trevligt gäng sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som arbetar tillsammans för

patienter med sjukdomar i urinvägarna såsom cancer i njure, njurbäcken, urinledare, urinblåsa, prostata, penis och testiklar.

Vi söker nu dig som vill bli vår nya arbetskamrat, en person vill utvecklas i sin roll som sjuksköterska och vill fördjupa sina kunskaper inom urologi. Rotationstjänst mot vår urologiska vårdavdelning 65 kan diskuteras om det är ett önskemål.

Arbetsuppgifter:

Arbetet på urologmottagningen omfattar bland annat att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök såsom cystoskopier, TRUL och mindre kirurgiska ingrepp. I arbetet ingår även telefonrådgivning, remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar. Som sjuksköterska ansvarar du självständigt för vissa undersökningar och behandlingar av patienter, tex. blåsinstillationer, kateterbyten. På mottagningen får du stöd av andra yrkesgrupper och hos oss arbetar även uroterapeut, operationsplanerare, kontaktsjuksköterska och ESWL sköterskor.

Anställningsform:

Tillsvidare. Arbetstid måndag till fredag. Heltid 40,00 timmar/vecka. Tillträde snarast.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, flexibilitet, drivkraft, engagemang och ett gott bemötande.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut

Information av tjänsten lämnas av:

Carina Thorén, vårdenhetschef urologmottagningen

Tel: 08-123 570 26

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Sjuksköterska till AVA med möjlighet till rotationstjänst!

Medicinkliniken

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

HR

Intresseanmälan Sophiahemmets jobbtorg

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Akutkliniken

Vi söker dig som är sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Radiologi

Röntgensjuksköterska Danderyds sjukhus

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad?

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.