Vårdenhetchef med passion för att leda och utveckla vår operationsenhet!

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete som vårdenhetschef på Ortopedoperation.

Operationsavdelningen består av ett kunnigt och sammansvetsat gäng där medarbetarnas kompetens är hög. Vi strävar efter att höja kompetensen ytterligare för att kunna möta förväntningar och krav som ställs på operationsverksamheten. Ortopedoperation är bemannad för akutkirurgi dygnet runt. 

Du kommer att ingå i team med två sektionsledare på ortopedoperation, flödesledaren på anestesikliniken samt med kirurg- och urologoperations vårdenhetschefer. I din roll kommer du att ha personalansvar för både sjuksköterskor och undersköterskor. Du kommer att ansvara för budget och verksamhetens utveckling samt övriga arbetsuppgifter.  Du kommer att ha ett nära samarbete med ortopedklinikens övriga vårdenhetschefer där ni tillsammans fattar viktiga beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Läkarsektionscheferna är andra samarbetspartners. Till din hjälp har du stöd av klinikens kvalitetsutvecklare, patientsäkerhetscontroller, utbildningsledare, HR-partner samt ekonomi-controller.

Ortopedklinikens ca 280 medarbetare behandlar patientflöden inom både akut och elektiv ortopedi. Operationerna sker på den nyinvigda, toppmoderna centraloperationsavdelningen. Där utvecklar vi, tillsammans med anestesipersonalen, effektiva patientflöden och nya arbetssätt. Förutom det omfattande kliniska vårduppdraget ingår forskning och utbildning som självklara hörnstenar i vår universitetsprofil inom Karolinska Institutet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med chefserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda operationsverksamhet, men ej ett krav.

För att lyckas och trivas i rollen så tycker du att det är roligt att leda och utveckla dina medarbetare. Du har en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer. Du är lugn, stabil, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende.  Vidare ser vi att du trivs i att arbeta i en föränderlig och dynamisk verksamhet där idéer och nya angreppssätt ses som värdefulla för att kontinuerligt utveckla verksamheten. Ditt intresse för ledarskap gör även att du har förmågan att entusiasmera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål.

Danderyds Sjukhus AB erbjuder ett väl etablerat ledarskapsprogram, som anpassas efter dina behov av utveckling och stöd.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Sjukhusledning

Verksamhetschef till VO Neurologi vid Danderyds sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.