Vårdenhetschef till Anestesin och Postop på Kvinnoklinikens operation

Är du intresserad av att leda kompetenta medarbetare och utveckla vår Anestesi- och Postop enhet? Vi söker en kommunikativ ledare som är öppen och visar tillit till medarbetarnas förmågor.

Vårt anställningserbjudande

Danderyds sjukhus har Sveriges största förlossningsverksamhet och vår operationsavdelning formas mycket av det. Verksamheten präglas av hög kvalitet och stor erfarenhet. Styrkor hos oss är hög kompetensnivå, ordning och reda samt en framåtanda.

Som vårdenhetschef på Kvinnoklinikens Anestesi och Postop får du ett starkt chefstöd genom nära samarbete i chefsgruppen och stödfunktioner. Du rapporterar till vårdchef som är chef över samtliga vårdenhetschefer på både anestesin och intensivvården. Teamet runt dig består av din medarbetargrupp på 30 medarbetare, vårdenhetschef på operation, medicinskt ledningsansvariga, omvårdnadsledare, utbildningsledare samt stödfunktioner som HR-partner, controller och bemanningskoordinator.

Arbetsuppgifter

I rollen som vårdenhetschef kommer du att samordna, utveckla och följa upp anestesiverksamheten utifrån; process, patientsäkerhet, medarbetare, kvalitet, FoU samt patientperspektiv.

Du är närmaste chef för ca 30 medarbetare, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Flertalet av våra medarbetare roterar mellan våra enheter.

Hos oss finns stora möjligheter att påverka på olika sätt. Målet är att bibehålla det goda klimatet, stärka utveckling och förbättringsarbete.

Anställningsform

Danderyds sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen. Arbetstid 40 h/vecka.

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.
  • Meriterande med dokumenterad ledarskapserfarenhet samt haft ledande funktion i förändrings- och utvecklingsarbeten. Meriterande är tidigare chefserfarenhet.

Personliga egenskaper

Öppenhet, nyfikenhet och modär egenskaper som vi värdesätter högthos oss.

Du har en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på alla nivåer. Du är lugn, stabil, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du har förmåga att entusiasmera och leda dina medarbetare i arbetet mot gemensamma mål. Slutligen har du också en drivkraft som gör att du kan driva förändrings- och utvecklingsarbete på ett framgångsrikt sätt.Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra ett personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kirurgi- och Urologkliniken

Vårdchef till VO Kirurgi och urologi, Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Enhetschef för medicinska sekreterare, VO Medicinska specialiteter

Medicinsk specialistvård

Klinikchef till Medicinsk specialistvård på Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Vårdenhetschef till avd.16 på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Chef Biomedicinsk analytiker till Fysiologkliniken Danderyds sjukhus

Sjukhusledningen

Verksamhetschef till VO medicinska specialiteter vid Danderyds Sjukhus AB

Kirurgi- och Urologkliniken

Vårdenhetschef till avdelning 62, Kirurgi, Danderyds sjukhus