Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Vårdenhetschef till AVA på Danderyds Sjukhus

Är du en kommunikativ och utvecklingsinriktad person med förmåga att leda andra? Vi söker vårdenhetschef till AVA (akut vårdavdelning)!

Vårt anställningserbjudande

Som vårdenhetschef på AVA är du en viktig del i ett av sjukhusets största verksamhetsområden- Internmedicin och Infektion. Du erbjuds en roll med möjligheter att vara med och påverka.

AVA är en avdelning med kortare vårdtid där patienterna kommer upp snabbt från akuten för att fortsätta sin utredning och behandling. Vårdtiden är mindre än 36 timmar och avdelningen har i nuläget 10 vårdplatser, samtliga med full telemetri och möjlighet till visuellt övervak. Patientflödet är snabbt och ingen dag är den andra lik!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär chefskap för ca 30 medarbetare samt planering, ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten. Du ansvarar för din personal, ekonomi och långsiktig verksamhetsplanering. I rollen har du ett nära samarbete med verksamhetschef, vårdchef, dina chefskollegor och medicinskt ansvarig läkare. Utöver detta kommer du även ha kontakt med övriga funktioner inom verksamhetsområdet, tex medicinskt ansvarig läkare, kvalitets- och verksamhetsutvecklare, patientsäkerhetscontroller, HR-partner och controller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har haft en chefs- och eller ledarbefattning samt är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård.
Det är meriterande om du har arbetat på IVA, IMA, AVA eller akutmottagning.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har integritet, är strukturerad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Det är viktigt att du är en god kommunikatör, kan sprida entusiasm samt har en naturlig förmåga att samverka inom och utanför verksamheten. Du har ett gott omdöme samt förmåga att se möjlighet i förändring och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning som sjuksköterska som kombineras med tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år som sedan kan komma att förlängas i perioder om två år.
  • Heltid, 40 h/vecka.
  • Tillträde: december 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.Om verksamheten
Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Biträdande vårdenhetschef till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Enhetschef till Neurorehabilitering öppenvård, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Vårdenhetschef till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Klinikchef till Logopedkliniken vid Danderyds sjukhus AB

Radiologi

Enhetschef till Röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus AB

Anestesi- och Intensivvård

Sektionschef läkare till Anestesin på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Vårdenhetschef till avdelning 57 KUA, Danderyds sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.