Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Vårdenhetschef till Gynakuten på Danderyds sjukhus

Är du intresserad av att leda kompetenta medarbetare och utveckla vår gynekologiska akutmottagning? Är du en kommunikativ ledare som är öppen för nytänkande och visar tillit till medarbetarnas förmågor kan du vara den chef vi söker.

 

Bli en del av vårt team inom gyn

Som chef inom gynsektionen kommer du få ett nära samarbete med övriga chefer, bemanningsassistenter och medicinskt ledningsansvariga läkare. På kvinnokliniken arbetar vi tillsammans och som chef i första linjen kommer du ha en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision att

”tillsammans skapar vi Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”

.

Rollen innebär ansvar för verksamheten, personalen och ekonomin för enheten. I uppdraget är du närmsta chef för ca 30 medarbetare. Du rapporterar till vårdchefen för gynekologi och har olika stödfunktioner som du kan vända dig till tex gällande ekonomi, patientsäkerhet och personalfrågor.

 

Om dig

Du har en bakgrund som barnmorska och har tidigare chefserfarenhet på minst ett år. Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor och sätter arbetsmiljö och patientsäkerhet i fokus och drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats. Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Du är en utåtriktad, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. 

 

Information om tjänsten

  • Tillsvidareanställning som barnmorska, 38,25 tim/v

  • Tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning. 40 tim/v

  • 100% administrativt uppdrag som chef men klinisk tjänstgöring kan förekomma vid behov på sommaren

Danderyds sjukhus erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som chef genom sjukhusets egna ledarskapsprogram. Tillträde enligt överenskommelse

 

 

Du är varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

Kvinnokliniken

bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Den gynekologiska verksamheten har en inriktning på benign gynekologisk kirurgi. Gynekologisk öppen vård bedrivs i form av ett antal specialistmottagningar.  Vår gynekologiska akutmottagning har direkt intag och tar emot patienter dygnet runt.  Vi har cirka 15 000 patienter som årligen söker vård på akutmottagningen. På akuten tjänstgör undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor och läkare.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Sjukhusledning

Verksamhetschef till VO Internmedicin och Infektion vid Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.