Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Vårdenhetschef till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Är du intresserad av att leda kompetenta medarbetare och utveckla vår gynekologimottagning? Är du en kommunikativ ledare som är öppen för nytänkande och visar tillit till medarbetarnas förmågor kan du vara den chef vi söker.

Vårt anställningserbjudande

Som chef inom gynsektionen kommer du få ett nära samarbete med övriga chefer, bemanningsassistenter och medicinskt ledningsansvariga läkare. På kvinnokliniken arbetar vi tillsammans och som chef i första linjen kommer du ha en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision att ”tillsammans skapar vi Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”.

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär ansvar för verksamheten, personalen och ekonomin för enheten. I uppdraget är du närmsta chef för ca 18 medarbetare. Du rapporterar till vårdchefen för gynekologi och har olika stödfunktioner som du kan vända dig till tex gällande ekonomi, patientsäkerhet och personalfrågor.

Kvalifikationer

Du har en bakgrund som barnmorska eller sjuksköterska och har tidigare chefserfarenhet på minst ett år.

Personliga egenskaper

Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor och sätter arbetsmiljö och patientsäkerhet i fokus och drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats. Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Du är en utåtriktad, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning som barnmorska eller sjuksköterska, 40,0 tim/v
  • Tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning.
  • 80% administrativt uppdrag som chef och 20% klinisk tjänstgöring.
  • Danderyds sjukhus erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som chef genom sjukhusets egna ledarskapsprogram
  • Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.Om verksamheten
Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. På vår operationsavdelning utför vi både planerade och akuta ingrepp.
Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6500 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Biträdande vårdenhetschef till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Enhetschef till Neurorehabilitering öppenvård, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Vårdenhetschef till AVA på Danderyds Sjukhus

Neurologkliniken

Klinikchef till Logopedkliniken vid Danderyds sjukhus AB

Radiologi

Enhetschef till Röntgenavdelningen, Danderyds sjukhus AB

Anestesi- och Intensivvård

Sektionschef läkare till Anestesin på Danderyds Sjukhus

Ortopedkliniken

Vårdenhetschef till avdelning 57 KUA, Danderyds sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.