Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

Då vi efter pandemin nu jobbar med kökapning behöver vi en extra resurs! Vill du arbeta på en trevlig, fartfylld arbetsplats tillsammans med ett knivskarpt gäng som bryr sig om varandra och dessutom har väldigt roligt tillsammans? Sök då tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en timanställning och kommer i första hand innebära att skriva journaler utefter diktat samt eventuellt också att bemanna vår kassa.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du är utbildad medicinsk sekreterare, ELLER har avklarat 3 terminer av adekvat utbildning till medicinsk sekreterare.

Vi söker dig som är flexibel, snabb på att skriva samt tycker det är roligt med omväxling, väldigt högt tempo samt när det händer saker.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer krav på stresstålighet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi söker dig som har ett stort ansvarstagande, en stark teamkänsla och som vill ge god service.

Som person har du har en stor portion humor, du kan liksom oss andra bjuda på dig själv och känner glädje av att arbeta tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

HR- och kommunikationsavdelning

HR-partner till Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB

Teknik och digitalisering

Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni